Blog van janneke90

afbeelding van janneke90

ik hou me groot

Ik hou me groot. Wetende dat ik niet mijn zwakheid kan delen met m’n vrienden en familie. Ze hebben mijn verhaal al een tig keer aangehoord. En het wordt onderhand eens tijd dat ik erover heen kom. Standaard zeg ik dat het goed met me gaat. Terwijl diep van binnen, ben ik gewoon niet gelukkig. Ik weet dat ik niet mag klagen, er zijn meerdere mensen die slechter aan toe zijn dan mij. Maar dat maakt mij niet gelukkiger erop. Sorry voor mijn egoïstische visie. Maar ik kies er niet bewust voor om me ellendig te voelen.

afbeelding van janneke90

Happy Not-Anniversary

14 October
Happy Not-Anniversary.
Because we never made it this far.

afbeelding van janneke90

Word er steeds beter in

Word er steeds beter in. Van maandenlang liefdesverdriet, naar herhaaldelijke terugvalmomenten. Van dagelijks aan hem denken, naar af en toe aan hem herinnerd te worden. Dit proces heeft me bijna ruim een jaar geduurd. Eind van deze zomervakantie precies 1 jaar geleden dat het uit is gegaan. Maar ik word er steeds beter in.

afbeelding van janneke90

from the moment u left me

from the moment u left me, I knew deep inside, it was going to be the last time I'll ever see your face.
Even though u convinced me that we still would be friends and keep seeing each other.

Indeed, it really was the last time I saw ur face.

My whole world collapsed. I've been like a ghost haunting around, didn't have a life.
Didn't know what I was doing, what I did know, was that I really missed you.
We've been a while together, and you where like 24/7 involved in my daily life.
U had become my life.

afbeelding van janneke90

tranen in m'n ogen

Ben eind April jarig, en ik zat met m'n ouders te overleggen waar we dit jaar uiteten gaan om m'n verjaardag te gaan vieren.

De eerste gedachte die binnen flitste, was m'n verjaardag van vorig jaar. We hadden met m'n gezin en m'n ex in een bekende restaurant in Utrecht gevierd. Ik wist nog dat we daar een oude kennis tegenkwamen in dat restaurant, en ik met trots m'n vriend voorstelde aan hun. Die smile van m'n gezicht was niet weg te halen.

afbeelding van janneke90

I shouldn't be so curious

Afgelopen weekend heb ik alleen maar lopen huilen. Ik had nooit meer je pages moeten bezoeken. Ben zojuist achtergekomen dat je een nieuwe girlfriend hebt?! Ben ik nu echt definitief verleden tijd voor jouw? Het idee al, dat je een nieuwe vriendin hebt, walg ik van. Stikjaloers, waarom krijgt zij wel die waardering? Waarom heb je haar wel voorgesteld aan je familie? En ik? Verdomde 11 maanden, en ik had je moeder niet eens gezien. Wist je moeder überhaupt wel dat ik je girlfriend was geweest?

afbeelding van janneke90

terugvalmoment, need a wake up call

Terugval-moment. En dat alleen door een gevoelig liedje. Wanna break down and cry. Ik dacht dat ik door deze fase doorheen ben? Waarom verlang ik nog steeds naar het onbereikbare? Het is niet meer haalbaar. We komen niet meer terug bij elkaar. 100% realiteit.

Inhoud syndiceren