Blog van Jantje uit de emotionele achtbaan

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

2 jaar

Hey All,

Het is voor mij nu precies 2 jaar geleden en 2 dgn dat mijn grote liefde ermee stopte. Eerste jaar was echt verschrikkelijk en dit jaar ging eigenlijk best goed...hoewel ik er toch nog wel elke dag een keertje (of meerdere keren) aan denk, beheerst het niet meer mijn leven.

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

To think or not to think

Hey All,

Het leven heeft zn ups and downs, niemand heeft een perfect leven, er zijn momenten dat je wordt gedwongen om na te denken, er zijn momenten dat je niet wilt na denken, maat dat je gaat nadenken...dit is waarschijnlijk in 80% van de tijd zo.

Er zijn ook momenten dat je niet nadenkt over het leven, momenten dat alles gaat zoals het gaat, je denkt er niet bij na, het plaatje klopt, dit zijn eigenlijk de momenten dat je even stil moet staan en eraan moet denken hoe mooi het leven is, deze momenten zijn zeldzaam, maar wel waardevol. De momenten van in de flow zitten.

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

Slapeloze nachten

Hey All,

Net een blog gelezen waarin iemand problemen heeft met slapen.
Dus:
Als je niet inslaap kan vallen, kan je deze link proberen en dan kiezen voor geleide fantasie (12 min) probeer je volledig te focussen op haar stem en aanwijzingen. Ideaal als je een laptop hebt en die naast je bed kan zetten.
http://www.ggzdrenthe.nl/index.php?pageID=708

Weltrusten!

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

Wie mist zijn ex nog na 2 jaar

Hey All,

Ben even nieuwsgierig wie er (na 2 jaar of langer) zijn ex nog mist. Mis je de persoon of het samen zijn... Bij mij komt dat gemis dus meestal naar boven in het weekend en dan vooral het naar bed gaan en wakker worden...alleen is toch maar alleen..

Groetjes

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

De gedachten kronkel

OK, het is een tijdje goed gegaan..maar ik merk dat ik te druk opzoek ben naar een relatie. Om omdat ik dus niemand tegenkom denk ik weer veel aan mijn ex (inmiddels 2 jaar geleden). Het is een vicieuze circkel aan het worden. Voel me een tijdje goed, denk nu ben ik erover heen en wordt het weer tijd om aktie te ondernemen, kom iemand tegen en wil te graag iets beginnen, daardoor werkt het niet, denk ik weer aan mijn ex, voel ik me weer down worden etc. etc.

Ik weet ook wel dat ik mijn leven zo meot gaan inrichten dat ik niet meer opzoek ben, maar dat ben ik dus wel......

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

Een hele andere vraag

Hey All,

Na 1,5 (te) veel aan mijn ex te denken, van zwaar ldvd naar sluimer fase en hierna af en toe nog terug denken aan, ben ik eindelijk weer eens een beetje aan het daten.

afbeelding van Jantje uit de emotionele achtbaan

Waar ligt het aan 2 jaar na dato

Hey All,

2 jaar na dato (bijna) en ik kom niet terug bij mijn oude ik...Tuurlijk gaat het veel beter dan 1 of 1,5 jaar geleden. Maar ik kom niet meer los, gisteravond weer meegemaakt ik kan niet volop vrij zijn omdat zij nog in mijn hoofd zit.

Vroeger kon ik goed mijn gedachtes een andere richting geven, waardoor mijn leven weer een doel kreeg, nu lukt dat niet meer, ik ben zoekende naar een doel een richting, zodat ik wer kan genieten van de momenten. Ik wil weer loskomen en genieten maar ergens zit ik nog vast.

Herkenbaar voor iemand??? Oplossing iemand???

THNX!!!
Jantje

Inhoud syndiceren