Blog van jessica

afbeelding van jessica

bijna gedumpt

hallo, mijn vriendje en ik hadden laatst een soort van ruzie. hij was boos op me. het was ook heel begrijpelijk maar toch het doet pijn. ik probeerde het goed te maken...maarja bijna iedereen zei dat hij het ging uitmaken. Iedereen wist het eerder dan ik. en het is nog niet eens uit. natuurlijk hoop ik dat het weer goed komt. ik hou namelijk heel veel van hem. maar dat komt het niet meer hij is nog steeds boos en zal me gaan dumpen. Het is heel hard om dit te respecteren. maar ach ik zie het wel. Misschien sla ik hem wel in z`n gezicht:P nee hoor ik zou hem nooit kunnen slaan.

afbeelding van jessica

gijs.....:(

heey lief dagboek,
waarom gebeurt mij dit altijd....ik ben al zolang verliefd op gijs en blijkt ie me eindelijk een beetje leuk te vinden gaat een vriendin van mij met hem flirten (die vind hem ook leuk)....en hij flirt ook nog ff terug.
nu maak ik helemaal geen kans meer.
en dan hebben we ook nog is die schoolfotos gekregen....gatverdamme wat sta ik daar lelijk op ik verscheur hem gelijk.
maar dat is niet alles........iedereen heeft die foto gekregen.
en als gijs die ooit ziet......dan ga ik dood!
weetje eerlijk gezegt heb ik er wel is over nagedacht om zelfmoord te plegen......en heus niet alleen om gijs want die kan echt de pot op (heey dat gaat goed:D) maar gewoon ik heb heel vaak vreselijke dingen en is echt erg:(

Inhoud syndiceren