Blog van Johan86

afbeelding van Johan86

Lachen

Lachen kan ik doen om wat ik lees op social media. Mn ex die normaal zo volwassen overkwam doet zich voor als klein kind in de zin van: "ik ga 'dit' doen met mn lieve schat". Straks lekker liggen.. Straks dat.. Zo naar .. met ...

Steeds meer en steeds overdreven... Dus ben benieuwd wanneer de bom barst.

Stiekem tovert mij dit een lach, want ze oogt aan de andere kant ongelukkig. Niet dat ik snel iemand ongeluk wens, maar dit kan ik nog hebben.
Ze is niet de eerste bij wie ik dat zie, bij andere personen (die ik dan ken) is de bom al geëxplodeerd.

afbeelding van Johan86

Wat is de waarde ervan?

Van de week was ik de boel op mn kamer (thuiswonend nog) aan het opruimen en kom ik zoveel kaarten tegen die mn ex mij heeft gegeven en geschreven.

afbeelding van Johan86

Even helemaal los

Vorige week dus carnaval gehad, leuk en gezellig en helemaal nergens aan gedacht. Totdat ik geflirt werd. En ik ging niet helemaal op de avances in, maar wel terugkijken naar haar. Ik ging los, maar bleef bij m'n broer met wie ik was.

afbeelding van Johan86

Het gevoel uit het dal te zijn

Wouw, vanochtend weer vol goede moed opgestaan na een paar tegenstrijdige dagen. Toen ik wakker werd voelde ik me zowaar herboren.
Nou, zo'n gevoel had ik dan. Heerlijk weer alles kunnen doen waar ik zin in heb. Heb zin om gezellig wat te doen, naar de kroeg of de bioscoop.

afbeelding van Johan86

Zware avonden

Een ruime maand nadat het over is heb je sommige dagen dat je je echt prettig voelt en nergens om hoeft te geven. Maar vanavond en ook gisteravond is dat compleet anders.

afbeelding van Johan86

Even wat anders doen.

Daar zit je dan, op een vrijdagavond. Maand terug zou ik op de vrijdagavond naar mijn vriendin gaan. Maar dat hoeft gewoon niet meer. De leegte is geboren, na bijna 4 jaar weet je niet meer wat je deed in het weekend. Je zit thuis en wacht op wat komen gaat. Nu ben ik ziek geweest en is het nog allemaal lastiger, want vroeger kon je troost zoeken bij haar. Het fijne gevoel dat je had als je in haar handen ligt.

afbeelding van Johan86

Dat kwam toch even als een extra klap

Van het weekend ben ik naar mn ex geweest. Na 2 weken nadat het over was om de spullen te brengen en het eea op te halen. Haar heb ik een kaart gegeven met de leuke gebeurtenissen en minder leuke gebeurtenissen van afgelopen jaren. Het voelde wel goed, ze was sprakeloos.

Inhoud syndiceren