Blog van Johbuddy

afbeelding van Johbuddy

Pijnlijk

Ik ben echt net terug van een avondje gezellig stappen .. dat zou het geweest moeten zijn.
Maar aangezien mijn exvriendin en ik dezelfde vrienden hebben, waren we allebei aanwezig. We hebben net voorgenomen geen contact meer te zoeken voorlopig, zodat het hele loslaten en verwerken (misschien) makkelijker zou worden.
Maar ik heb de hele avond mijn ogen niet van haar af kunnen houden .. ze is zo mooi, zo lief als ze lacht .. en dan als onze ogen elkaar vinden, lacht ze naar me... ik smelt weer voor der.
Het doet zon pijn om haar weer te zien, wetende dat ze niet meer bij mij is.

afbeelding van Johbuddy

What about now?

Het nummer hieronder van Daughtry, What about now, is voor mij een nummer met heel veel gevoel over liefde, verloren liefde, een nieuwe kans, en verder gaan ... Iedere keer dat ik dit nummer hoor denk ik aan haar, maar tegelijkertijd ook aan dat we verder moeten gaan .. het geeft mij kracht!

Op Youtube:

Lyrics:
Shadows fill an empty heart
As love is fading,
From all the things that we are
But are not saying.
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn?

Change the colors of the sky.
And open up to

afbeelding van Johbuddy

Een droomwereld? Een sprookje?

Hoe meer ik nu terug denk aan gisteren, hoe meer ik begin te beseffen hoe raar liefde eigenlijk is. Het is het mooiste dat een mens kan overkomen, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste en datgene waar een mens zich in kan verliezen.

Gisteren heb ik een goed gesprek gehad met mijn (ex)vriendin. En ergens kan ik nog steeds niet begrijpen, dat er altijd iets drastisch moet gebeuren voordat dat ook daadwerkelijk tot mij doordringt. Ben ik zo naief? Zie ik het allemaal wel, maar wil er onderbewust niet aan toe geven?

afbeelding van Johbuddy

Een goed gesprek ...

Vandaag heb ik weer met mijn (ex)vriendin gesproken. Welliswaar begon dit via Gtalk, maar ik heb uiteindelijk gevraagd of ik langs mocht komen .. want via een chat is het niet fijn praten.
We hebben over van alles en nog wat gesproken. Onder andere hoe we ons nu voelen, waar we aan en over denken, waar we ons mee bezig houden. Het was erg fijn om met haar hierover gepraat te hebben. Het voelde goed.
We hebben geen ruzie gemaakt, hebben het ook niet, maar zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

afbeelding van Johbuddy

Ze is de mooiste en de liefste, maar niet meer van mij...

Ze heeft een punt achter onze relatie gezet. Het is nu bijna 5 weken geleden. 5 Weken die tot nu toe een hel waren. Maar tegenwoordig heb ik echt veel stemmingswisselingen. Het ene moment ben ik vrolijk en vol energie, terwijl het volgende moment ik weer helemaal instort. Als een mens voor 70% uit water bestaat, ben ik ondertussen daar de helft van kwijt van het huilen.

Inhoud syndiceren