Blog van johnnny

afbeelding van johnnny

...dus fout gegaan

ja........tijdje niets van me laten horen. Van een leuke toffe goeduitziende jongen, man, kerel vent kan weinig over blijven, kom heel snel hier terug om te vertellen hoe fout het kan gaan...heb inmiddels poging tot doodslag op m`n geweten en ik wil later vertellen tot hoever een mens kan komen, ben er niet trots op, verre weg van dat. 29 september moet ik voorkomen en ik wil heel graag mijn verhaal hier kwijt. Ik ga het eerst voor mezelf op een rijtje zetten, maar heel gauw mijn verhaal hier vertellen. WAAROM: omdat een verhaal altijd twee kanten heeft en ik wil dit verhaal delen, john

afbeelding van johnnny

niet verkeerd opvatten!!!

Nogmaals deze tekst niet verkeerd opvatten.
Ik kreeg iets te horen waarvan ik dacht, jeetje wat moet ik hier nu mee!
Ik vertelde een persoon van mijn relatiebreuk en het verdriet wat het met zich meebrengt. Tevens dat ik via een internet site steun heb van lotgenoten....gelijk kreeg ik te horen dat dit niet echt helpt om voorruit te komen (nogmaals niet verkeerd opvatten, maar zou hier graag reactie op willen hebben).
Die persoon vertelde zijn mening in 1 zin:
"iemand die een bril nodig heeft.....moet nooit naar een blinde oogarts gaan"......m.a.w. zoek geen lotgenoten, het duurt langer om voorruit te komen........TJA!!

afbeelding van johnnny

negeren

....tuurlijk negeer je ex, bel haar niet, stuur geen sms en zoek haar niet op. De tips van iedereen. Zit ik op een stoeltje buiten, hoor ik in de verte het geblaf van vermoedelijk m`n hond. En ja hoor wie komt daar de hoek omzetten (na haar ongeveer 1 week genegeerd te hebben) m`n ex en me hond........"ja ik moest toevallig naar mijn zus (woont hier vlakbij)". En dat vindt ik nu zo klote. Wanneer je je ex plotseling ziet..........dreunt dat weer lekker door. Echt een nadeel.......dicht in de buurt wonen!
gr. john.

afbeelding van johnnny

O nee ik kon niet slapen

O nee ik kon niet slapen

afbeelding van johnnny

eraan dus

Hoi, allemaal. Ook ik slaap nogal niet en tevens probleemloos, wat inhoud: moeilijk in slaap kunnen komen, moeilijk doorslapen, en te vroeg wakker worden, wat inhoud dat ik nogal problemen heb met slapen.
In de media en ook van kennissen heb ik gehoord dat een jointje roken uitkomst kan bieden........dus ik aan de hasj vanavond. Ze vertelden: wordt je rustig van, ga je niet nadenken, en slaap je sneller in. TUURLIJK WERKT HET BIJ MIJ....het is nu 02:20, rookte die joint om 23:00 uur (gisteren dus, ik bedoel de vorige dag, dus dinsdag) en slaap nog steeds niet vanwege het wakker blijven, dus slaap ik ook niet door, wat weer inhoud dat ik ook weer te vroeg wakker ben. WORDT JE RUSTIG VAN......ik heb godver. een hartslag (in eerste instantie ben ik daar wel blij mee), maar in dit geval niet. NIET NADENKEN.......hoe kan ik anders dit bericht nu plaatsen, terwijl ik eigenlijk nu had moeten slapen vanwege het feit dat ik niet nagedacht zou hebben. Uit mijn conclusie maak ik hieruit op dat het op mij niet zoveel invloed had.

afbeelding van johnnny

geen hoop meer....

Poeh.......misschien hard voor mezelf maar ik weet nu dat er geen sprankje hoop meer voor me zal zijn.....hoe ik dat weet? 2 sms-jes.
De eerste (die van mij naar haar toe).
"laatste sms, lieve ex. Ik wil jou en je nieuwe lover de kans geven iets moois op te bouwen dat verdien je, alleen mijn gevoelens voor jou worden niet minder, maar zelfs sterker. Ik ga eraan onderdoor. Ik heb met div. mensen gepraat, ook met ....(goede kennis). Ik ben er al mee bezig om een andere woning te zoeken (ik woon 2 straten verderop), zodat het voor ons makkelijker wordt een nieuw leven te beginnen. Ik eet niet meer, slaap niet goed en mijn gedachten gaan alleen maar over jou. Groetjes lieve ex en veel geluk, John."

afbeelding van johnnny

heel hard heeeeeeeeel hard

Het is niet leuk om bij je ex in de buurt te wonen. Je merkt en ziet teveel. Haar nieuwe lover slaapt op m`n oude vertrouwde plekje naast haar in bed........pfffffffff.........adem in adem uit.........ik probeer maar te slapen.

Inhoud syndiceren