Blog van Kaasboer

afbeelding van Kaasboer

Raar gevoel

Phoe he wat voel ik me op het moment even vreemd zeg! Gisteren realiseer ik me nog dat het drie jaar geleden was dat ik een relatie met haar begon. En met de kermis voor de deur hoopte ik ergens haar nog eens te treffen puur uit nieuwsgierigheid hoe het met haar ging/ gaat.

Tot ik vanavond hoor dat ze een nieuwe relatie heeft, ik wordt allang niet meer warm of koud van haar oftewel ik ben over haar heen?!

Maar ow ow ow wat stak het op het moment dat ik het te horen kreeg! Ik kon en kan er hoe dan ook geen traan om laten al doe ik nog zo mijn best, maar toch zit ik met zoon dubbel gevoel dat ik zelf niet weet wat het nou is!

Iemand die het wel weet?! Of is dit gewoon normaal en hoort dit nog deels bij de verwerking?

afbeelding van Kaasboer

Oppeppertje

Zo het is inmiddels voor mij vandaag exact een half jaar geleden dat ik met mijn ex uit mekaar ben. En ergens geniet ik al weer geruime tijd van alles en daar bij ook mijn vrijheid!

Ik had met mezelf ook afgesproken hier niet veel meer te komen maar ik zag dit nog als een mooie gelegenheid om andere wellicht een hart onder de riem te steken.

afbeelding van Kaasboer

Op naar de toekomst!

Na hier een behoorlijke tijd te hebben rondgehangen, is het voor mijn gevoel echt tijd om afstand te doen van hier!

afbeelding van Kaasboer

Dubbelgevoel

Zo het is weer kermis in het dorp, de eerste avond hebben we goed weten te overleven en ik heb weer eens echt optimaal weten te genieten! Glimlach Ik keek er in eerste instantie zo tegen op dat ik op voorhand geen zin had om te gaan. Maar ik wil me niet graag laten kennen dus ben dan ook maar gewoon gegaan.

Maar ik ging afgelopen tijd erg goed! echter had ik afgelopen week een kleine dip waar ik doorheen moest. En daarbij ook wat opkeek tegen de avond. Alsof ik bang was voor iets dat komen ging of juist niet, ik wist en weet het niet.

afbeelding van Kaasboer

Een mail met een mooie boodschap.

Ik kreeg gisteren een mailtje van mijn oom doorgestuurt op mijn mail, zoals iedereen die wel kent. Echter deze mail bevatte merr dan alleen wat onzin! Namelijk een echte oppepper, even een goede trap onder me kont en back to realtity!

Ben beniuwd wat jullie er van vinden en er dan ook wat aan hebben, ik in ieder geval wel! Al moet je wel even goed luisteren wat hij zegt. Glimlach

afbeelding van Kaasboer

Puur toeval?!

Na een tijd geen blog te maken, schreeuwt mijn gevoel het nu toch te doen! Er is genoeg gebeurd te afgelopen dagen, en telkens op momenten dat ik dacht het er gaat iets gebeuren had ik het bij het juiste eind, raar maar waar.
Moet er wel bij zeggen dat het me steeds beter lukt mijn ex los te laten, en haar dan ook steeds minder mis. Ik hou nog steeds ergens de weken bij zo weet ik dat het aanstaande vrijdag toch alweer 14 weken geleden is dat plots alles ophield, echter is de tijd voor mijn gevoel wel voorbij gevlogen.

afbeelding van Kaasboer

Het licht aan het einde?!

Naar toch al weer een tijdje gelden een blog te hebben geplaatst vind ik het wel tijd voor een nieuw blog.

Ik moet toegeven dat de laatste tijd met heel wat up en downs gaat, het ene moment voel ik me ontzettend goed en is alles goed zoals het nu is. En het andere moment slaat het gevoel om en komen de herinneringen weer naar boven, komen er zo af en toe ook nog wat tranen mee. Maar toch is het steeds minder en vele malen korter, hoogstens een paar minuten en dan wordt ik weer rustig. Glimlach

Inhoud syndiceren