Blog van kaitou_fran

afbeelding van kaitou_fran

vervolg op eerder blog: mail gekregen

voor iedereen die mijn eerdere blog "mail gekregen" heeft gelezen, hier het vervolg.
ik weet nu waarom hij dat mailtje heeft gestuurd, hij heeft die dag namelijk een nieuwe vriendin gekregen. (om het nog leuker te maken, het meisje waarvan k droomde dat ze zijn nieuwe vriendin was. ergens zag k t dus wel aankomen denk k).
de manier waarop ik erachter kwam is als volgt:

afbeelding van kaitou_fran

mail gekregen

heey allemaal,
ik heb vanmiddag dit mailtje gekregen van mijn ex:

"Ik wilde je laten weten dat we de time-out niet meer nodig hebben. Er is geen hoop meer. Klinkt misschien hard maar waarom er omheen draaien? Mijn gevoelens voor jou zijn niet meer dan vriendschap en zullen ook niet meer worden dan dat.

Het spijt me dat ik dit via email doe, maar ik heb geen behoefte om langs te komen voor zoiets korts.
Als je me nu haat, of wat dan ook, so be it.. kan er niets aan doen. Het is gewoon zoals het is.

afbeelding van kaitou_fran

maar ik doe het niet...

Ongeveer een week geleden had ik met mijn ex een soort time-out van een maand afgesproken, waarin we elkaar niet zouden spreken om daarna dan verder te kijken hoe en wat. Hij zei daarbij nog specifiek dat we wel gewoon allebei naar verjaardagen van gezamenlijke vrienden konden gaan (er vallen 2 verjaardagen in die maand). Gister was een van die verjaardagen en hij is niet op komen dagen! Ik ben er later achter gekomen dat hij in de stad uit is gegaan met een andere vriend van hem (the power of social media, je komt dr wel achter ook al ga je dr niet naar op zoek).

afbeelding van kaitou_fran

even iets van me af schrijven

nadat het een paar dagen geleden anderhalve maand uit was, merkte ik bij mezelf dat ik het allemaal maar niet los kon laten. Als ik niet bezig ben moet ik steeds aan hem, aan onze relatie denken. ik probeer mezelf dan ook zoveel mogelijk bezig te houden, maarja t overvalt je zo.
ik merkte dat ik steeds contact met hem zocht, hij zit zelf ook in de twijfel, weet nu niet precies wat hij wil. Elke keer zeg ik mezelf dan, hij wil ook contact met jou, laat hem het contact zoeken. maar dan gebeurt er weer iets waardoor ik hem toch weer aanspreek.

afbeelding van kaitou_fran

confused, a penny for your thoughts..

gister is mijn ex langsgekomen, hij wou me nog wat geven voor mn verjaardag afgelopen week, 2 kilo aan snoep en een kaartje gekregen. we hebben nog wat gepraat en ik ben in de war.

afbeelding van kaitou_fran

worst birthday yet

nou goed, het is vandaag dus mijn verjaardag en voel me vreselijk.

afbeelding van kaitou_fran

stom

dus, na een tijdje niet meer met mijn ex gepraat te hebben en niet op zijn Facebook gekeken te hebben, keek ik maar weer eens naar zijn facebook pagina.
staat er meteen "eendjes aant voeren en soesjes eten, met x(n meisje)" en meteen bam! steek in mn hart. k ken het meisje niet en tijdens onze 4 jarige relatie kan k me niet herinneren dat hij haar naam ooit genoemd heeft. hij kan toch niet zo snel al over mij, ons, heen zijn? hij heeft het net 2 weken geleden uitgemaakt.. en zei toen dat t niet was omdat ie gevoelens had voor iemand anders.

Inhoud syndiceren