Blog van karina66

afbeelding van karina66

Interesse

Mochten er mensen interesse hebben in het artikel over narcisme dan wil ik het met alle liefde op de site plaatsen. Het is wel vrij lang, dat zeg ik er maar vast bij. Ik hoor het wel, of niet.

Liefs,
Karina.

afbeelding van karina66

Vandaag weer een rotdag

Vandaag weer een rotdag gehad, terwijl het op zich best redelijk ging, alhoewel ik me ook niet echt happy voel met mijn leven zoals het nu is. Maar vanochtend toen ik naar mijn werk reed, kwam ik hem tegen in de auto. Mijn hart ging als een razende tekeer en er ging zoveel door me heen. Had een soort van weemoedig gevoel, terwijl ik toch echt een vreselijke rotrelatie met hem heb gehad (ego?ɬØstisch/sadistisch/narcistisch). Ik wil hem ook niet meer terug, maar toch was het weer één grote chaos in mijn hoofd. Snap niets meer van mezelf. Ik ben achteraf wel blij dat ik toen aangegeven heb dat ik geen contact meer wilde, je zal dit toch iedere keer hebben als je hem ziet. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was, maar zo zie je maar. Maar waarom dan al die weemoedige gevoelens, terwijl het zo'n kl**tzak is! Zal het het verwerken van al die jaren met hem zijn? Het afscheid nemen? Ik weet het niet. Ik heb me de hele dag rot gevoeld. Hoop niet dat dit nog vaker gaat gebeuren, alhoewel die kans er wel in zit, omdat onze wegen elkaar kruisen als we naar het werk gaan. Meestal ben ik eerder weg dan hij, maar nu toevallig niet. Wat een gedoe weer allemaal, ben echt weer een stuk teruggevallen. Balen.

afbeelding van karina66

Als........

Als alles je heel erg tegenzit,
er geen lichtpuntje wil verschijnen,
moet je soms heel erg vechten,
om wolken te laten verdwijnen.
Maar als je in jezelf blijft geloven,
dan is de eerste stap gezet,
en zal je straks kunnen zeggen,
dat je ook dit weer hebt gered......

afbeelding van karina66

meer mensen?

Ik vraag me af of er op dit forum mensen zijn die ervaring hebben met een ego?ɬØstische/narcistische ex. Ik bedoel iemand die je kleineerde/vernederde en bovendien vreselijk verwend is en was omdat het een moederskindje is?

Ben erg benieuwd.

Groetjes,
Karina.

Inhoud syndiceren