Blog van kn

afbeelding van kn

Damn

Deze pijn is niet te omschrijven !!! Ga echt kapot terwijl zei nu waarschijnlijk zonder zorgen lekker tegen hem aankruipt in zuid frankrijk. Weet met mezelf geen raad meer !! Heb net een stuk fruit gepakt maar krijg niets binnen. Kan niet eten en maak me zorgen over morgen. Wat ben ik bang voor de toekomst !!

afbeelding van kn

Kapot

Na 2 jaar er alles aan gedaan hebben om onze relatie weer goed te krijgen is het nu echt mis gegaan. 2 jaar lang heeft ze het nooit kunnen verwerken dat het over is met haar ex. Ik voel me zo misbruikt !! 2 weken terug heb ik het na lang knokken opgegeven en haar gezegt dat het beter is elkaar een tijdje niet te zien, omdat ik mezelf anders helemaal naar de knoppen werk. Afgelopen maandag dacht ik haar toch nog eventjes te bellen op haar werk omdat ik me zorgen over haar maakte. Weet je wat ik te horen kreeg?????? Ze zei me dat ze op het moment met hem in Zuid-Frankrijk zit !!! Ze doet me zoveel pijn !! Ga echt kapot op het moment en doe niets meer.

afbeelding van kn

hoe kom ik hier uit??

Janken janken janken, de afgelopen dagen doe ik niets anders. Op dit moment stapt ze mischien wel met haar ex in bed om lekker tegen elkaar te kruipen. Ik zit hier nu zoveel pijn te lijden, ongeloofelijk !! Hoe kom ik hier weer uit??? Ik ben er de afgelopen week uit gaan zien als een fucking junk. Kan niet slapen en kan niets eten. Wat moet ik in godsnaam doen? Ik durf haar zelfs niet te bellen omdat ik bang ben dat ze de telefoon niet opneemt omdat ze zo gezellig met hem bezig is. Zo'n abrubt einde omdat ze haar ex niet kan verwerken. We hebben het afgelopen jaar zoveel leuke dingen gedaan !! Is ze dat dan alemaal vergeten ?? Als ik haar woorden moet geloven komt het mischien allemaal wel weer goed, maar ik begin er steeds minder in te geloven !

afbeelding van kn

Kut dagen!

Ik kan niet slapen, en voel me zo KUT !! Ik weet dat ze nu met haar ex de kerstdagen aan het doorbrengen is en dat doet zo veel pijn ! Vandaag de eerste kerstdag met familie doorgebracht en bijna geen eten door mijn strot gekregen. Ik wil dat deze dagen voorbij zijn ! Ik wil zo graag tegen haar aan liggen en haar vastpakken ! Ik wil sex met haar hebben en samen gezellig de kerstdagen doorbrengen net als vorig jaar toen alles nog goed ging en zeker wisten dat we een leven zonder elkaar niet meer voor konden stellen ! Ik heb het nu maar op een zuipen gezet omdat ik constant pijn voel. Wat moet ik doen ??

afbeelding van kn

nog meer pijn!

Het is nu is nu inmiddels bijna 28 uur geleden dat we voor het laatst contact hebben gehad. Ik vraag me echt af wat ze op dit moment aan het doen is. Er zijn twee mogelijkheden nl: Ze ligt nu te huilen omdat ze me ontzettend mist of ze is gezellige dingen aan het doen en denkt nu al minder aan me. Elke seconde van de dag ben ik hier mee bezig en moet zeggen dat ik elke seconde van de dag minder hoop heb ! Tering ik ga kapot, wat moet ik doen ? Ik heb steeds mijn telefoon in mijn hand maar leg hem steeds weer weg. Ik heb haar gisteren gezegd dat ze nu een keuze moet maken en anders is ze me kwijt.

afbeelding van kn

Pijn

Vandaag tegen haar gezegt dat ik geen contact meer wil. Deze keuze doet zo veel pijn maar het is zo het beste denk ik? Ik kan geen contact met haar hebben en tegelijkertijd weten dat haar ex nog in haar gedachten zit. KUT wat doet dit pijn !! Ik kan niets anders doen dan janken ! Godverdomme waarom weet je niet wie je moet kiezen? Je zegt verliefd op me te zijn maar nu na 1 jaar nog steeds niet over je ex heen te zijn. Je weet zeker dat het lot ons uiteindelijk weer bij elkaar zal brengen, maar wanneer is dat? Fuck ik voel me zo ziek !

Inhoud syndiceren