Blog van kusje17

afbeelding van kusje17

Hallo allemaal!!

Wat grappig eigenlijk, ik weet niet of jullie mij nog kennen, maar ik zat nogal diep in de put! ik ben allang weer gelukkig en vermaak me optimaal met uitgaan en mijn nieuwe vrienden Glimlach! Ik ging verder ook nog normaal om met mijn ex, en voel allang niks meer voor hem, hij had ook allang een nieuwe vriendin. ik had dit nooit verwacht.Nu is er wel iets geks gebeurd

Gister kwam ik hem tegen op school en raakte we aan de praat.. over dat we allebei bleven zitten op havo en dat we niet echt wisten wat we erna wouden doen. hij zei dat hij maar weer eens naar huis ging en of dat ik ook met de tram was. maar mijn band was lek (fiets) en ik zei dat ik lopend naar huis moest dus. Toen zei die Nee joh! ik haal je fiets wel even met de scooter op als je even meegaat...

afbeelding van kusje17

Ik d8 dat ik dood zou gaan van de pijn, maar dat wa sniet zo :D

Hey mensen.. kunnen jullie je nog herinneren hope klote ik me dag in dag uit voelde om die ex van me.. nou het gaat beter met me dan ooit, ik mis hem totaal niet.. en we kunnen nog gewoon normaal tegen elkaar doen! Bij 1 les zit ik naast hem in de klas en dan prata hij vaak over zn nieuwe vriendin.. (dat meisje waar die mee had gezoend toen) en het boeit me echt totaal niks.. Dit weekend was hij er ook met zijn vriendin en ze zoenden voor me neus maar het deed me totaal nix.. Uitgaan doet echt goed als je je je ex wilt vergeten.. !! Ik had zelf ook met iemand gezoend waar ik de week daarvoor ook al mee gezoend had en ik vind hem best wel leuk..

afbeelding van kusje17

is het me dan eindelijk gelukt?

Ik heb al sinds 27 februari geen contact meer met mijn ex, en dat voelt goed.. In de klas zit hij naast me(bij 1 vak dan..) en ik negeer hem volkomen en hij mij.. op school zeggen we geen gedag, het voelt wel vreemd.. maar niet pijnlijk.. ook heb ik gehoord dat hij een nieuwe vriendin heeft, maar eigenlijk intresseerd het me weinig.. Glimlach Hij doet maar!! Ik heb wel het gevoel dat hij me jaloers probeerd te maken met bijvoorbeeld zijn msn, ik sta altijd offline en dan staat er niks in zijn naam, als ik dan op online ga veranderd hij ineens zijn naam, in allemaal dingen over meisjes enzo, best wel triest..

afbeelding van kusje17

hij heeft mn rekenmachine..

kut ben erachter gekomen dat mn ex me grafische rekenmachine nog heeft, en die heb ik echt wel nodig.. ik weet niet zo goed hoe ik hem terug moet vrage ben bang dat als ik het vraag dat ei dan weer gaat denken dat ik contact wil of dat ik hopeloos ben ofzo..:S maar kan bij wiskunde en economie niks donder zonder dat ding:P

afbeelding van kusje17

:D

Hey mensen eindelijk ik voel me zo goed, zo goed heb ik me in geen jaren gevoeld... ik heb met uitgaan gezoend met een ander woow dat voelde egt goed echt raar eigenlijk mn gevoelns voor mn ex lijken echt totaal verdwenen te zijn!!

XX linda

afbeelding van kusje17

hopeloze ik

Ik durf eigenlijk me verhaal niet meer te doen.. Maar ik doe het toch maar... En ja ik weet dat ik dom/stom/gek ben ik weet dat ik hem moet loslaten.. ik weet het echt! Maar....
Hij had met een ander gezoend.. ik heb hem 1 week genegeerd totdat ik hem tegen kwam bij het uitgaan... eerst deed ik maar net of ik hem niet zag. Todat ik peorngelek naast hem stond dus ik zei: Hoi Glimlach Hij schreeuwde dat ik van hem af moest blijven, en ik schrok heir erg van .. waarom was hij nou weer boos op mij? ik zat niet eens aan hem?

Ik heb hem egvraagd oftie normaal kon doen en we kodnen praten kreeg weer allemala scheldwoorden naar me hofod als K****r weif en dat ik een beuk voor me hoofd nodig had enz. heb hem toen genegeerd en ben huilend in de armen van een vriend gestort (heb nu wel leuke uitgaansvriendne gelukkig:D!!) Om 4 uur snachts werd ik gebombardeerd met smsjes zoals:

afbeelding van kusje17

Huh onderdruk ik mn gevoelens ofzo?

Vanaf zondag al geen contact met me ex... en het rare is ik voel me niet echt rot... Niet zo erg als de vorige keren toen heb ik me zo slecht gevoeld? Waarom nu niet? onderdruk ik mn gevoelens ofzo? Ik vind het zo raar ik denk wel aan hem maar ik voel me er niet rot bij.. Ik heb alleen maar zoiets van wat ben ik aan het lijntje gehouden, en ben ik dom geweest al die dingen waren niet gemeend hij heeft me veelste lang aan het lijntje gehouden. vroeger zat ik dag en nacht te bedenken wat hij aan het doen was en met wie.. nu heb ik dat helemaal niet? Echt zo raar had ik soms alleen pijn omdat ik bang was voor de pijn? Of krijg ik ineens ene grote klap als ik het besef ofzo? Ik ben alleen bang dat als ik hem were zie met school dat ik me rot ga voelen... Ik heb net zoals in het blog ''het mooie is er wel af nu'' het gevoel dat het helemala niet zo speciaal was dat ie alles vergooid door met een ander te zoenen.. Dit kan toch niet waar zijn? ik zou er wel erg gemakkelijk vanaf komen als ik em zo blijf voelen ... Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat we iets kregen (05-01-'04) EN heb helemaal geen behoefte gehad om hem te bellen of te smsen .. echt raar!

Inhoud syndiceren