Blog van kyra1988

afbeelding van kyra1988

Weerzien van een ex

Vorige week heb ik een ex, waar ik 2,5 jaar relatie mee had gehad voor t eerst sinds 2 jaar weer gezien. Hij is mijn grote liefde (iig tot nu toe).
We spraken elkaar zo nu en dan op msn en besloten vorige week om s n keertje af te spreken om bij te kletsen. Het was heel gezellig.
Gisteravond ben ik weer bij hem langs geweest, filmpje gekeken.

afbeelding van kyra1988

I learned to swim

The water is dark and blue, just like your eyes.
I nearly drowned in it, but I managed to keep my head above the water.
I learned to be strong, and to never give up.
I learned to swim...
That's how I survived.
That's how I escaped your dark blue eyes.
Eyes full of promises you never kept.
Looking at me, while you threw my world away.
Well, I learned to swim, and I survived.
I've build a new world...on my own.
And I won't let anyone take it away from me. "

afbeelding van kyra1988

Verliefd op iemand die niet bij me past

10 maanden ongeveer nadat mn relatie na 2,5 jaar uitging, ben ik weer verliefd geworden. Ik had het nooit verwacht, maar ik ben echt smoorverliefd.

afbeelding van kyra1988

Op avontuur!

Inmiddels bijna een half jaar nadat mn relatie uitging. Ik merkte dat dit mijn kans was om zelfstandig te worden, om mezelf te ontwikkelen in ieder geval. Daarom ga ik nu iets doen dat niemand van mij verwachtte. Iets waar ik jaren geleden al overnadacht, ga ik nu doen in n iets realistischere vorm. Glimlach

afbeelding van kyra1988

Terug bij af

Ik heb het gevoel dat k weer terug bij af ben. Voel me weer klote. Mijn relatie ging uit na 2,5 jaar. Ik was en ben er echt kapot van. Nu paar weken gedate met n jongen, maar heb daar n punt achter gezet omdat k nie verliefd genoeg was en omdat k nog nie over mn ex heen ben. Toch ben k hier nu ook verdrietig om, het was een lieve jongen waar k goed mee overweg kon. Nu weet ik nie meer hoe k met m moet praten (op de chat, heb m via chat ontmoet). K weet nie hoe hij zich erbij voelt en hoe hij over mij denkt.

afbeelding van kyra1988

Ingewikkeld

In mijn vorige blog vertelde k dat k n jongen had ontmoet via internet. Inmiddels heb ik 3 dates met hem gehad. We hebben gezoend en eigenlijk afgelopen 3 weken ons gedragen alsof we wat hadden samen. Ik heb gister tegen hem gezegd dat het niet gaat werken tussen hem en mij. Ik ben niet verliefd genoeg op hem, genoot van de aandacht, maar daar ga k m nie voor aan het lijntje houden.

afbeelding van kyra1988

Dubbel

Het is nu bijna 5 maanden geleden dat mn relatie van 2,5 jaar uitging. Heel moeilijk heb k het gehad, maar langzaamaan kon ik weer steeds meer genieten van leuke dingen. Ik kon/kan weer gewoon vrolijk zijn, en alleen soms nog verdrietig zijn om mn ex.

Ik ben gaan chatten op www.paiq.nl , dit is een datingsite, maar ik ging er chatten om gewoon gezellig te chatten. En dat is ook gelukt. Veel aardige mensen, en het zal je verbazen hoeveel er ook nog liefdesverdriet hebben. Met die mensen kon ik er goed over praten.

Inhoud syndiceren