Blog van lady2012

afbeelding van lady2012

2e ldvd ..... pffff daar ben ik weer

Hallo allemaal,
Een tijd niet geweest. Ging goed met mij, was bezig met de goede dingen. Afsluiten en doorgaan. En dat kenmerkte zich ook door een nieuwe man in mijn leven. Damn!!! ik kon weer mijn lichaam voelen, ik was weer vanouds. Energievol en genieten van het leven......Ik ben weer verliefd geworden... en het was heerlijk. Was? ja..... het is alweer over.
Wat is er mis gegaan? mijn nieuwe vriend werd helemaal gek van het geclaim. UIt angst om verlaten te worden heb ik hem geen seconde laten ademen, claimen 2.0!!

afbeelding van lady2012

afscheidsblog

hallo mensen...

Dit is mijn laatste blog. Ik heb een paar helse maanden meegemaakt en liefdesverdriet in zn zwaarste vorm ervaren. Het gaat nu beter met mij, eigenlijk gewoon goed. Mijn ex speelt bijna geen rol meer in mijn hoofd en mijn leven. Ik heb iemand in mijn leven met wie ik voorzichtig wat aan het opbouwen ben en al mijn positieve energie in hem wil stoppen.
Wil niet meer terugkijken of de relatie "aanhouden"die al lang is beeindigd....
Mijn ex is verder. Na 6 maanden is er geen hoop meer, en ook geen verdriet meer.

afbeelding van lady2012

Waarom gaat hij niet uit mijn systeem....

Het gaat weer niet zo goed merk ik. ik heb een terugval. een mini terugval danwel.
De zomervakantie begint bijna voor mij en natuurlijk moet ik aan de leuke momenten denken die we vorig jaar rond deze periode hebben beleefd. Dit is killing weer.
ik zag vandaag dat hij online was, zo groene, knalgroene knopje wat zegt"avaible'.... en toch weer niet...pffffff. ik heb hem niet benaderd want merk dat ik dat nu niet kan dragen. maar verdomme hij zit nog steeds in mijn systeem.....

afbeelding van lady2012

En ja hoor!!! weer heeft hij contact gezocht

... Het is zo triest. Na 4 weken geen contact en volgende week snel een hoi was weer de trigger om contact op te nemen. Na 1 week nadat we elkaar vluchtig hadden gezien schreef hij mij gisteren een mail dat hij het heel raar vindt dat ik hem zo heb genegeerd..... Hij heeft hier dus een week over na kunnen denken. En daarna let op ging het maar door.... HET DEED MIJ HELEMAAL NIETS!!!! ik vond het heerlijk dat ik geen contact had genomen. Hij zei: met jou komt het goed en met mij hopelijk ook!! wie kan wie niet loslaten.. ik begin me steeds af te vragen wie nu van ons niet kan loslaten.

afbeelding van lady2012

life after ex!!!

Hallo lieve mensen,

afbeelding van lady2012

Nieuwe liefde?????sta er versteld van

Jongens!!!! Ik krijg een man niet uit mijn kop!!!en het is niet mijn ex!!! Zoo in de war?????!!!!!

afbeelding van lady2012

Ex onverwachts tegen gegekomen......

Hallo allemaal,

Vandaag was het een goede dag. Ik stond heerlijk op en voelde me goed. Op het werk productief geweest en heerlijk geluncht in de stad met een vriendin.

Inhoud syndiceren