Blog van liefsmaayk4

afbeelding van liefsmaayk4

.... gewoon irritant...

Ben alweer een tijdje niet op deze site geweest omdat sinds ongeveer 8 weken mijn 'ex' en ik weer wat met elkaar hebben en alles goed leek te gaan. Hij heeft een paar weken geleden besloten dat hij geen vrijgezel meer wil zijn maar weer een relatie met mij wil beginnen. Ik ben hier super blij mee, omdat hij altijd zo zat met 'ik wil vrij zijn, ik wil weer weten hoe het voelt om vrijgezel te zijn etc'. In het begin nog wel een paar keer ruzie gehad, maar niet vaker dan normaal is. De laatste paar weken, denk 3 weken, gaat het echt helemaal goed.

afbeelding van liefsmaayk4

.. pff tjah..

Mijn ex en ik hebben het nu 9 maand uit. Maar sinds oktober 2009 zijn we weer aan het afspreken. We slapen zelfs weer bij elkaar en gaan samen naar feestjes van vrienden en familie. We doen dus eigenlijk alles wat stelltjes doen. Maar mijn ex zit heel erg met zichzelf in de knoop. Hij loopt nu bij een psychiater voor depressie en ziet hierdoor soms in zware tijden het nut van het leven niet meer in, maar hierbij geeft hij wel aan dat ik zijn enige lichtpuntje ben. Zijn therapie bij de psychiater is nog niet begonnen want ze zijn hem nu nog aan het observeren.

afbeelding van liefsmaayk4

Omgaan en leven met het verdriet

De laatste tijd probeer ik de dingen op een rijtje te zetten en vooruit te kijken.

afbeelding van liefsmaayk4

Mannen komen van mars en vrouwen van venus

Ik heb mijn ex op de nacht van zondag op maandag een mail gestuurd 'zie vorige blog'. Ik heb tot maandag avond gewacht, maar nee.. geen reactie. Dus heb ik uit frustratie en verdriet hem opgebeld en gevraagd wat hij van de mail vond en waarom hij niks van zich liet horen. Hij antwoorde dat hij het zat was steeds uit te leggen waarom hij vrij wil zijn en dat hij daarom geen zin had om mij weer terug te mailen/bellen/smsen. Ook vertelde hij mij dat het hem ook steeds pijn doet als ik van zulke mails stuur. Hij vertelde dat hij niet boos was 'waar ik in 1e instantie bang voor was'.

afbeelding van liefsmaayk4

Vraagtekens en een gebroken hart

Net van vakantie terug en dacht even lekker met een vriendin te gaan stappen, kom ik hem tegen. Ik kon wel door de grond zakken. Daar stond hij, hij wisselde telefoonnummer uit met een meisje en zij gaf hem een kus. Ik voelde me al klote maar toen ik dat zag,, pff toen wilde ik het liefst naar bed om te gaan huilen.

afbeelding van liefsmaayk4

Liefdesverdriet en jaloezie

Het is nu bijna twee maand uit tussen mijn vriend en mij. We hadden een relatie van 4,5 jaar. Ik heb het uitgemaakt omdat we vaak ruzie hadden over allerlei kleine dingen. Het voelde niet meer fijn om naar elkaar toe te gaan en om bij elkaar te zijn. Er waren ook nog wel fijne tijden maar die werden steeds korter.

Inhoud syndiceren