Blog van Lien143

afbeelding van Lien143

feeling 2day..

..And I know that it's a wonderful world

But I cant feel it right now,

I thought I was doing well but I just want to cry now..

afbeelding van Lien143

GOODBYE..

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
----------------------------------------------------
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
----------------------------------------------------
I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
----------------------------------------------------
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

afbeelding van Lien143

Tijd geleden..

Tijd geleden dat ik hier nog wat gepost heb over de gang van zaken wat betreft mijn ex en mij.
Het is nu 2 maanden uit.. en in die tijd heb ik hem 1x gezien, maar toen was het nog maar net uit. Verder alleen sms/mail, dus contact en toen weer een tijdje geen contact.. laatst heb ik weer eens aan de telefoon gehad, was vreemd, maar toch ook weer vertrouwt.

Nu hebben we uiteindelijk toch maar eens een afspraak gemaakt.. eerst zag ik het niet zo zitten, daarna hij niet en ik weer voor de tweede keer niet, maar toch lijkt het me wel het beste.
Van dat over en weer mailen/smsen wordt je op een gegeven moment ook moe.. en dan kan het ook een soort van uit de hand lopen.

afbeelding van Lien143

En het is weer weekend..

en wel 4 dagen lang voor mij.. normaal zou ik het wel heerlijk vinden, maar nu nee.. kan niet denken van "oh wat lekker"..
Heb hem ook al een paar dagen niet meer gesproken, mijn verzoek even geen contact, maar het voelt meteen weer zo leeg op dit moment.. op wel ontzettend drukke dagen, maar je mist toch wel even iets, iemand die je echt support.
Nu doet mijn familie/omgeving dat wel, maarja toch die ene die mis je.
Zal die 4 dagen maar gaan gebruiken om me goed voor te bereiden, want vrienden ook drukdruk.. wordt waarschijnlijk geen avondje eropuit, jammer, maarja sommige dingen zijn net even wat belangrijker.

afbeelding van Lien143

warboel..

Waarom moeten we het elkaar zo moeilijk maken?? En daarnaast jezelf..
Volgens mij kun je beter maar geen vrienden worden met je ex.. jah misschien kan het wanneer er echt weet ik hoeveel tijd eroverheen is gegaan.. en bij sommige begrijp ik dan ook niet dat ze in korte periode weer helemaal goed met elkaar kunnen om gaan.. of is dit misschien ook maar schijn?

Nou voor mij en mijn ex zit het er niet in.. eerst geen contact, toen toch maar weer wel.. liep goed tot gister.. damn.. warboel..
hij heeft gister zelf nog gezegd dat het maar beter was dat het uit is.. dan heb je toch wel even van *steek* .. want het gevoel voor hem is er natuurlijk nog en dat zal ook nog niet zo snel verdwijnen.

afbeelding van Lien143

Terug bij af?

Dacht dat hij en ik weer een beetje op de goede weg waren, maar schijn bedriegt.. en dat doet me wel verdriet..
Hij wilde iets weten en ik heb daar heel open en eerlijk op geantwoord, maar het werd allemaal weer bekritiseerd.. damn waarom? Kan ik niet gewoon mijn eigen mening/gevoel bij dingen hebben, anders dan jij?!
Moet het dan allemaal hetzelfde zijn?
Ik probeer ook wel alles vanuit zijn ogen te bekijken, maar ik kan toch moeilijk naar zijn pijpen dansen, als ik me er niet goed bijvoel?!
Hmm, volgens mij is het voorlopig weer gedaan met de 'normale' gesprekken en wordt het weer klote.. naja laat ik toch eerst maar even afwachten.. ff niks meer van hem gehoord en hij is ook niet online.. maargoed hij is dan ook niet thuis..dat weet ik dan weer toevallig. Ik zie het wel..

afbeelding van Lien143

Feeling..

So lonely So lonely So lonely So lonely

So lonely So lonely So lonely

So lonely So lonely So lonely

So lonely So lonely..

Inhoud syndiceren