Blog van linnypinny

afbeelding van linnypinny

Ben erg onzeker!

Ik ben erg onzeker de laatste tijd! Ik zal jullie het hele verhaal vertellen want als ik het op papier schrijf dan is het tevens goed voor mezelf om er beter over na te denken. Ik ben laatst erachter gekomen dat ik bindingsangst heb. En nu heb ik ook een hele leuke jongen ontmoet die ook bindingsangst heeft! Allemaal erg moeilijk! We hebben namelijk al een aantal keren gezoend met elkaar en ook vaak afgesproken! Alleen nu is het zo dat hij vond dat er een te groot leeftijdsverschil was. Ik 21 en hij 26. Dat valt toch nog wel mee? vind ik dan! Hij denkt ook dat ik weer zal gaan studeren omdat ik in die leeftijdsgroep zit! Dit alles vertelde hij na een erg gezellig weekend samen.

afbeelding van linnypinny

We houden het op een laag pitje

Na lang erover gesproken te hebben met mijn ex houden we de relatie op een laag pitje! Ik weet niet wat ik me daarvan moet voorstellen en of ik dat wel kan volhouden! Nadat ik het had uitgemaakt was ik helemaal zeker over mijn keuze maar dinsdag avond begon het weer te knagen en ging ik er weer over nadenken! En dacht ik dus dat het niet zeker was. Het beste is denk ik geen contact en er niet meer aan denken... alle foto's verwijderen uit mijn kamer en in een doosje stoppen!

afbeelding van linnypinny

sex met je ex

Wat vinden jullie daarvan! kan sex met je ex? En is het zo dat als je sex hebt dat er dan nog enige gevoelens zijn en dat de relatie weer kan slagen? Dit slaat niet op mij maar op een vriendin van mij.

afbeelding van linnypinny

ik heb het uitgemaakt

Ik heb het net uitgemaakt met mijn vriend.. het ging niet meer! Het was niet meer hetzelfde! Ik irriteerde me heel erg aan hem zoals jullie ook al in deze blogs hebben kunnen lezen!

Vanmiddag was hij bij mij en heb ik hem gezegt dat het beter is als we het uit hadden! Hierop verwachte ik een reactie van waarom denk je dat het beter is en kunnen we er niet over praten? Nee het was direct van: Ga weg ik wil niet meer met je praten ik ga direct naar huis heen en wil je nooit meer spreken of zien! Deze reactie had ik dus nooit verwacht! Ik kan het me wel voorstellen dat hij zo reageerde!

afbeelding van linnypinny

Wat moet ik doen??

Wanneer hij zegt van ik bel je om 2 uur dan reken je erop dat hij belt om 2 uur en wanneer hij om half 3 nog niet heeft gebeld dan bel ik hem en dan zegt hij dat hij pauze heeft gehouden op zijn stage maar dat hij zijn mob niet mee heeft genomen! Dus dat betekent dat hij die had vergeten! Ik weet niet wat ik ermee moet doen maar het komt allemaal beetje raar over! net alsof hij niet snapt dat je een relatie niet mag verwaarlozen! Misschien heeft hij wel niet in de gaten wat hij doet! Ik heb hem dan ook een mail gestuurd over wat me dwars zit.. wat vinden jullie dat ik moet doen?

Dit is de mail!

afbeelding van linnypinny

Het is definitief weer aan

Voor de mensen die het eerste bericht niet goed begrepen. Onze relatie is 5 dagen nadat hij het tijdelijk had uitgemaakt weer goed gekomen. We hebben nog steeds iets met elkaar!

afbeelding van linnypinny

heb het tegen hem gezegt!

Ik heb het tegen hem gezegt dat ik het weet van dat mailtje.. hij reageerde best goed! Hij vertelde dat ik op dat moment toch wel serieus was voor hem maar ja dat hij en ze vriend gewoon beetje stoer deden onder elkaar. Hij wou mijn naam niet betrekken in dat mailtje.

Inhoud syndiceren