Blog van lonely-one

afbeelding van lonely-one

weer uit...

Hey iedereen, hier nog eens een update, want het is al een half jaar geleden dat ik hier nog es iets gepost heb (wat op zich mss wel goed is...)

Dusjah, met die meid waar ik over sprak de vorige keer is et niets geworden, ze had gevoelens voor me, maar dan enkel op vriendschappelijk gebied. Ze zag ons nog wel een koppel worden, maar op dat moment niet. Ondertussen lang geleden en een maand ofzo later had ze iets met een vriend van me. Vond ik niet zo erg eigenlijk want had ze uit m'n hoofd gezet.

Dan, paar maanden later kreeg ik interesse in 1 van der vriendinnen, Kim heet ze... Ok, alle moed bijeengeraapt en m'n gevoelens bekendgemaakt. Ze bleek ook iets te voelen voor mij dus tadaa, no more single me. We zijn niet ver gevorderd want na een anderhalf maand en elkaar vrij weinig gezien te hebben, merkte ik dat ze terughoudender begon te doen. Gistere/deze nacht naar Schill-out geweest (vrij grote fuif in de Belgische kempen) met redelijk wat volk. Ik naar de technotent (Redhead kwam, wilde ik echt niet missen) zij bij de rnb-tent gebleven. Even later met z'n allen naar buiten (twas redelijk warm daarbinnen), moet ik van een ander horen dat Kim al vertrokken was. Denk in mezelf 'goed fout' en stuur haar een mail. Krijg paar uur later mail terug, blijkt dat ze enkel maar vriendschappelijke gevoelens heeft voor me.

afbeelding van lonely-one

The beginning

Hey all,
het viel me gisteren plots op, een jaar geleden heb ik het aangevraagd met Cindy, mijn ex ondertussen. Ik heb me hier toen ingeschreven, maar nooit effectief iets gepost. Ik en Cindy zijn zo'n 2 ?ɬ† 3 maand samengeweest, daarna gaf ze mij de bons. Ik had het absoluut niet zien aankomen en was der echt kapot van. Het heeft ook enorm lang geduurd vooraleer ik haar kon vergeten. We zijn nog steeds goede vrienden, alhoewel het nooit meer zal zijn als voorheen. Het was ook moeilijk voor me toen ze een paar maanden later een koppel vormde met een van mijn beste vrienden. Toen heb ik alle hoop opgegeven en ben haar gek genoeg na een half jaar beginnen vergeten. Het doet nog steeds raar om die vriend met haar te zien kussen, maar ik gun het hen van harte.

Inhoud syndiceren