Blog van Lovehurtsbigtime

afbeelding van Lovehurtsbigtime

Onbereikbaar!!!!! Daar gaan we weer!!!!!!

Na een lange relatie met een getrouwde man, ben ik dit keer met geen gescheiden man met kids in aanraking gekomen. Hij had net zo goed getrouwd kunnen zijn, zo onbereikbaar is hij voor mij. Hij kan vele dagen niet en moet het weer met de momentjes doen de leftovers, ik baal van mijn leven.

afbeelding van Lovehurtsbigtime

Wat raad aan jullie!

Weet je wat ik na worsteling jullie allemaal wil meegeven! Ik zelf had vanochtend ook een blog geplaatst en wist niet goed hoe te handelen, omdat een vriend niet reageerde en mij niet belde! Kijk ik zat heel de week te zenuwen niet kunnen slapen etc, hield me groot, zat met de vraag van heeft hij me gedumpt of niet, eigenlijk zijn de dingen vaak al duidelijk door dat zon persoon niet genoeg moeite doet, en tuurlijk doet dit pijn en weet je het eigenlijk al!

afbeelding van Lovehurtsbigtime

Willen mannen en vrouwen hierop reageren aub!!!

Zon, 22/04/2012 - 12:51 — Lovehurtsbigtime
Wil iemand me helpen?
Lovehurtsbigtime schreef:

afbeelding van Lovehurtsbigtime

Wat een fout!!

Ik dacht altijd misschien heel naïef van nou als ik zelf maar puur en oprecht in het leven sta en mijn menselijkheid wil delen met andere mensen vanuit oprechtheid dan zou dit een soort bescherming bieden opdat andere mensen met het zelfde soort respect mij ook gelijkwaardig tegemoet zouden treden, helaas na duizend tranen inwendig, want ik kan nooit goed huilen, van binnen wel kapot, vernederd, kapotgetrapt, gebruikt voelen, depressief , de dag niet goed door kunnen komen, uren zitten te wachten op zijn mogelijk gemiste oproep! Zijn niet gestuurde smsjes! Hoe is het begonnen?

Inhoud syndiceren