Blog van Lucas Lucas

afbeelding van Lucas Lucas

de rit uitzitten

Wat is liefdesverdriet toch een vermoeiende en slopende situatie. Een hele nare fase in je leven die je ingaat en vervolgens MOET uitzitten. Dat is mssn nog wel het meest lastige van allemaal. Die onmacht, dat alleen tijd je uiteindelijk verder zal helpen. En in die tussentijd worstel je je er maar door heen, met alle ups en downs van dien.

afbeelding van Lucas Lucas

Je weet pas wat je mist zodra je het kwijt bent

Deze discussie is interessant. Je hoort het zo vaak: Stelletjes gaan uit elkaar, degene die er een punt achter zet wil de ander terug zodra hij/zij besluit los te laten. Waarom doen mensen dit zichzelf en een ander toch aan?!

afbeelding van Lucas Lucas

Wat is wijsheid

Dag allemaal,

Deze website is echt top. Ik lees veel van jullie situaties en verhalen en dat steunt mij enorm. Ik zit in een enorm lastige situatie en ik merk dat ik feedback/raad nodig heb.

afbeelding van Lucas Lucas

Hoe laat je je ex los als je ex je niet eens loslaat

Hallo allemaal,

Ik lees al een tijdje jullie berichten. Dat doet mij goed. Nu is het moment om mijn situatie eens voor te leggen/delen.

2 jaar lang heb een relatie gehad (aug. 2006 t/m aug.2008). Het ging uit omdat zij zich te jong voelde (nu 21) en vrij wilde zijn. Ze was ook beniewd hoe het met andere jongens zou zijn en kon niet accepeteren om bij 1 iemand te blijven de rest van haar leven. Ze zij dat het er niet aan lag dat ik niet leuk genoeg was of dat er is iets miste in de relatie.

Inhoud syndiceren