Blog van luduvudu86

afbeelding van luduvudu86

Woede fase

Ik voel me de afgelopen dagen ontzettend boos worden. Boos over allerlei dingen die zo zijn gelopen in onze relatie. Maar voornamelijk boos op hem. Ik hoorde gisteren van een gezamenlijke vriend dat hij heeft gezegd dat hij nu eindelijk iemand kon krijgen die wel strak in het vel zit??????

afbeelding van luduvudu86

Reactie op de brief aan ex

Ik heb dus afgelopen dinsdag een brief naar mjin ex gestuurd. Zie ook mijn vorige blog.
Ik hield het niet meer vol het lange wachten, dus heb ik hem vervolgens gisteren gebeld.

afbeelding van luduvudu86

Brief is verstuurd.

Eindelijk heb ik de brief naar hem verstuurd. De brief waar ik al mee bezig ben geweest sinds dag 1 dat het uit is tussen ons, nu 3 maanden later vond ik hem klaar. Ik heb de brief vanochtend op de post gedaan . Ik heb staan huilen bij de brievenbus. Ik vind het vreselijk moeilijk ook omdat ik weet dat hij het een moeilijke brief zal gaan vinden en er ook een traan om zal moeten laten.

afbeelding van luduvudu86

De moed maar opgeven?

Ik hou nog steeds de hoop dat mijn ex en ik nog weer bij elkaar kunnen komen.
Hij houdt echter vol dat hij mij niet. terug wil, omdat er simpelweg teveel is kapot gemaakt (zie ook mijn eerste blog). Hij is tevens ook bang dat ik weer in mijn oude patroon zou terug vallen.
Ik heb hem vanmiddag gebeld. Ik wou hem graag vertellen dat ik mjin stage heb gehaald. Ook tevens omdat hij altijd aan mijn zijde heeft gestaan tijdens mijn opleiding.

afbeelding van luduvudu86

Stage gehaald, maar toch niet blij.....

Ik heb net mijn eindgesprek gehad op mijn stage. Alle onderdelen had ik met een goed afgesloten en heb ik een goede ontwikkeling laten zien. Eigenlijk zou ik nu heel blij moeten zijn, maar ik voel niks.
Ik kan eerder zelfs wel janken....ik had het liefst gehad dat ik dit met mijn ex kon delen...dan hadden we het nu samen gevierd. Hij stond altijd achter mij met mijn opleiding, heeft me ook veel geholpen waar dit kon.
Nu heb ik alleen mezelf om het mee te mogen delen...
Wat kunnen dingen toch raar lopen!

afbeelding van luduvudu86

Ex-vriend terugwinnen

Nu sinds bijna 3 maanden is mijn relatie verbroken van 6 jaar. Van deze 6 jaar woonden we bijna 3 jaar samen en hadden we anderhalf jaar daarvoor samen een huis gekocht. Tijdens deze relatie hebben we samen veel meegemaakt; problemen met zijn ouders, problemen met mijn ouders, veel momenten waar we dus samen sterker zijn uitgekomen.
Vanaf moment 1 dat ik, mijn nu ex-vriend, leerde kennen heb ik het gevoel gehad dat hij de ware was voor mij. Ik was dan ook smoorverliefd en hij is altijd goed voor me geweest. Hij heeft mij nooit tekort gedaan.

Inhoud syndiceren