Blog van lynnevy

afbeelding van lynnevy

hij wil me terug

sinds ik hem niet meer bel en sms is hij begonnen!!! hij wil me terug maar hoewel ik nog wel van hem hou kan ik niet meer,mijn vertrouwen is gewoon helemaal weg.dat gedoe met die jonge meisjes maakt me misselijk.afgelopen weekend heb ik je gezien,je was met een meisje van ongeveer 16(die andere heeft hij alweer afgedankt).hij kwam gelijk naar me toe om uit te leggen dat ze alleen vrienden waren....jaja dat geloof ik natuurlijk meteen. ik heb hem veel geluk gewenst en erbij vermeld dat hij me niet meer moet bellen en sms,en omdat ik verder wil met mijn leven en dat gaat niet als ik hem steeds zie of hoor.vorige week wilde hij mijn auto lenen en dat heb ik met mijn stomme kop nog gedaan ook,blijkt hij een condoom vergeten te zijn (expres?) dat doet zo,n pijn...ik weet nu pas wat voor misslijke eikel hij is en dat ik idd blij moet zijn dat ik van hem af ben.het is moeilijk om alles alleen te moeten doen met de kinderen maar ik geloof dat het me wel goed afgaat,hij ziet ze bijna nooit meer wat ik voor de kids wel erg vind maar misschien is het wel beter zo..want ze hebben niets aaan een vader die de afspraken toch niet nakomt.

afbeelding van lynnevy

gaat het beter met mij?

ik had me voorgenomen om hem niet meer te bellen of te sms,en!!! en dat is nog gelukt ook!!! en het rare is dat jij nu aan het sms,en bent met mij en hoe moeilijk het ook is ik reageer niet terug!!!! nu krijg ik achterlijke vragen van jou of ik nog wel van je hou enzo,ik heb nee gezegd terwijl ik stiekem nog wel van je hou,maar omdat ik daar niet gelukkiger van word hoef jij de waarheid niet te weten.ik heb een hel uitleg gehad over dat meisje van 17 dat dat was omdat je wilde testen of je nog van me hield,je zei dat je er toen pas achter kwam dat je nog wel van me hield...dat is dus gewoon bullshit je was gewoon g... en dat had niks met testen te maken....we wonen in een klein dorp dus ik hoor echt wel dat je al de hele week met haar op pad bent...het doed pijn dat wel maar ik weet dat ik dat moet loslaten zodat ik zelf verder kan. jij kan het gewoon niet hebben dat ik verder leef dat had je niet verwacht,jij dacht dat ik niet zonder je kon!!! LEKKER WEL DUS

afbeelding van lynnevy

gaat dit ooit over?????

gister avond gezellig met alle buren buiten gezeten en ik heb veel (nep) gelachen.bij alles wat ik doe denk ik aan hem,zou hij mij ook missen? soms denk ik dat mannen geen gevoel hebben (tenminste de mannen die ik ontmoet).in die tijd dat ik nu vrijgezel ben had ik al veel afspraakjes kunnen hebben maar ik heb het niet gedaan omdat ik daar nog niet aan toe ben en omdat ik niet geloof dat het ze om mij gaat! want wat ziet een man nu in een vrouw met kinderen!!!
ik sms veel met een achterbuurman en heb hem gezegd dat ik misschien over een paar mnd wel met hem uitga....maar mijn vertrouwen in mannen is op dit moment ver te zoeken want volgens mij is w gewoon eenzaam en denkt hij dat ik een makkelijke prooi ben. ( of hij vind me echt leuk dat kan natuurlijk ook). ik weet het dus niet en ga voorlopig maar niet daten want ik geloof nooit dat er iemand is die mij leuk vind. ik ga eerst maar eens mijn zelfvertrouwen terugwinnen want dat heeft g in al die jaren echt kapot gemaakt. toen ik hem ontmoette was ik een zelfstandige vrolijke meid,maar dat is stukje bij beetje minder geworden.

afbeelding van lynnevy

verjaardagsfeestje!!!!!!

gisteren werd de tweeling 1 jaar wat eigenlijk wel een reden voor een feestje was...ik heb mijn uiterste best gedaan om het een beetje leuk te maken voor iedereen maar eigenlijk was het een verschrikking!!! we hadden samen afgesproken dat hij hier op tijd zou zijn om ze uit bed te halen omdat 1 jaar erg bijzonder voor ons is. om 0800 belde ik jou dat ze wakker aan het worden waren en je beloofde gelijk te komen.om 0900 was je ernog steeds niet en belde ik je weer,maar je was dus gewoon weer in slaap gevallen...wat een eikel ben jij zeg!!!!! toen heb ik ze maar uit bed gehaald en zelf maar wat liedjes gezongen en 1 kaarsje op de taart gezet.

afbeelding van lynnevy

het is echt over!!!!!!!

een tijdje niet geschreven want ik heb 10 (klote) dagen op een bootje gezeten omdat jij de kinderen de helft van de vakantie wilde hebben en aangezien jij nu bij je oma in een bejaardenwoning zit ben ik maar op ons!!! vakantie bootje gaan zitten! ik kwam aan op de boot en ben gelijk in huilen uitgebarsten want ik herinnerde me weer alle leuke en lieve dingen die we gedeeld hebben........eindeloos gevreeen hebben we op die boot en we hebben ook altijd gedacht dat ons eerste kind daar is gemaakt. we hebben ons meisje gecremeerd en die urn stond nog steeds in de kast omdat het nooit de juiste tijd was om hem uit te strooien...ik heb je gevraagd of je dat nog samen met me wilde afsluiten maar ik kreeg geen reaktie...dus heb ik het alleen gedaan! zoals ik eigenlijk altijd alles alleen deed in onze relatie.

afbeelding van lynnevy

gatver ik zie je vandaag!!!!!!!!!1

gisteren heb ik je gebeld of je niet eens naar je kinderen zou komen kijken.........je komt dalijk gatver!!! ik heb er echt helemaal geen zin in! als ik je niet zie dan zijn die gevoelens van verwarring niet zo erg aanwezig.....ik ben al twee dagen misselijk want ik ga je dalijk zeggen dat ik niet meer op jou wacht!!! dat het voorgoed voorbij is......ik hoop dat ik dat durf. jij wilde dat ik zou wachten tot je uitg........ was eerst was ik nog van plan om dat te doen ook!!!!!! ik ben gelukkig verstandig aan het worden,je hebt kansen genoeg gekregen van mij maar nu ben ik op en helemaal kapot.

afbeelding van lynnevy

ik doe lekker waar ik zin in heb!

gisteren ben ik naar het asiel gegaan en heb twee jonge katjes van 8 wk oud aangeschaft.......omdat jij niet van katten hield en alergisch was heb ik met jou nooit huisdieren gehad. ( ach ja je hebt vele alergieen behalve voor heineken!)maar goed ik ben nu dus gewoon blij en speel met de gedachte dat het toch ook best wel heerlijk is om niks meer te overleggen,ik doe lekker wat ik wil en dat is best wel lang geleden. vanavond lekker stappen met een vriendin,alleen het moment van alleen thuiskomen zal wel weer even shit zijn. op dit moment haat ik je echt heel erg vooral omdat je helemaal niks van je laat horen,voor mij is dat niet erg maar ben je de kinderen nu ook al vergeten?? dat zou ik nooit kunnen........ik wist wel dat je over lijken ging om te doen wat je wilde maar ik had nooit gedacht dat je je kinderen volkomen links kon laten liggen.

Inhoud syndiceren