Blog van Machteloosje

afbeelding van Machteloosje

Meneer is weer online in datingsite!

Mijn ex is sinds de dag dat we elkaar niet meer gesproken hebben, op Badoo weer actief. Schaamteloos op zoek naar een volgende slachtoffer. Ik weet dat het hem enkel om sex te doen is. Ik dacht met mijn naieve kop dat hij veel voor me over had om 130 kilometer te willen rijden om naar mij te willen komen.... Dat hij sex ook dichter bij huis kon krijgen. Maar ik weet nu dat deze sex gefrustreerde man, puur en alleen daarom een vrouw nodig heeft. Het is onbegrijpelijk dat hij (want daarom is het uit) gevraagd heeft of ik bij hem in het weekend wilde komen.

afbeelding van Machteloosje

Waarom?

Leuke relatie dacht ik, vonken springen er van af!!
Maar hij stelt me niet voor aan zijn vrienden/familie die we op straat tegenkomen... wil ook geen toekomst plannen met mij maken.... Hij zwijgt. Nu wilde hij dat ik dit weekend ook bij hem zou komen, ik heb hem aangegeven dat ik daarover na moet denken omdat ik vind dat onze relatie totaal niet serieus is. Sindsdien heeft hij niets van zich laten horen. Hoe kan iemand zo hard zijn? Totaal geen rekening houden met gevoelens van de ander. Ik vervloek hem... Wat een klootzak !!! Het ging hem enkel om 1 ding.

afbeelding van Machteloosje

Alweer verdriet...

Ben niet meer zo actief hier maar als k weer verdriet heb dan log ik soms nog wel eens in en lees de blogs van anderen.

Nu wil ik even wat van me afschrijven .. Misschien helpt t...
Weer nieuwe relatie ... Leuk, intens, passie... maar toekomst zit er niet in... die twijfel had ik naar aanleiding van eerdere gesprekken.

afbeelding van Machteloosje

Gewoon droevig ...

Heb al zoooo vaak liefdesverdriet gehad dat het een terugkerend fenomeen is geworden. Je zou denken dan bescherm je je zelf en word je harder, maar de pijn lijkt met de ervaringen steeds dieper te worden.
Als advies krijg je van vrienden; raak niet verbitterd, de ware komt heus nog ... maar ik kan het niet meer dragen, ik zal niet meer mezelf zijn.

Abrupt een einde aan de intense contact. Zonder korte uitleg, zonder niets ....

afbeelding van Machteloosje

Een link .....

Een vriend heeft zojuist een link opgestuurd van iets wat ik 'moet' gaan lezen... aangezien ik er nu geen tijd voor heb, ga ik dat later doen... misschien kan ik iemand er ook mee blij maken... wat leesvoer..

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/12286-repareer-je-gebro...

Groetjes,

Machteloosje ...

afbeelding van Machteloosje

Mission Impossible !

Morgen zou ik een afspraak hebben met iemand die ik niet zo heel lang ken. Op dit moment kan ik nog niet open staan voor iemand anders want ik treur nog regelmatig om mijn ex. Dat weet hij.
Gisteren belde mijn nieuwe afspraakje en heeft zijn gevoelens ten opzichte van mij geuit. Hij is verliefd ! We hebben tot 4 uur 's morgens gepraat via de telefoon. Er waren wat zaken die hij ook onthult heeft uit zijn verleden waar ik niets mee kan in de toekomst. Uiteindelijk besloten te stoppen met contact, dit kwam voornamelijk vanuit mijn kant.

afbeelding van Machteloosje

weer een ontdekking...

Ik weet dat ik mezelf aan het pijnigen ben en dat hij dit niet waard is .... maar ik heb weer iets ontdekt.
Mijn ex had, voor ik hem leerde kennen, een profiel met foto op een datingsite, hij is al die tijd dat wij een relatie hadden en ook de maand erna dat het uit is niet online geweest met die profiel. Je kan nl zien wanneer iemand voor het laatst actief is geweest.

Nu zag ik dat hij zijn profiel verwijdert heeft.

Wat dit te betekenen heeft weet ik niet.

Inhoud syndiceren