Blog van MagicOfLove

afbeelding van MagicOfLove

Het ging tot nu

Hallo iedereen

Het is al een tijdje geleden dat ik mij heb laten horen hier omdat alles best heel goed ging. Wel ja tot 2 weken geleden toen men ex blijkbaar wou praten met mij. Ze bood haar excuses aan voor het kinderachtig gedrag dat ze heeft getoond en het voelde geweldig aan ze nog is te horen na 2 jaar stilte. We hebben ook met elkaar afgesproken en dit verliep zonder problemen. Ik ging naar huis zonder het gevoel haar terug te willen Glimlach.

afbeelding van MagicOfLove

zwarte periode

hoi iedereen
Wat een slecht weertje hier...niet dat ik het erg vind want het weer reflecteert perfect men gevoelens. Het lijkt al eeuwen geleden dat ik mijn ex heb gezien. En deftig heb gesproken al over 1 jaar. Maar nu knaagt het gevoel...ik ben deze stilte beu. Ik durf ook geen initiatief meer te nemen want deze zijn in et verleden allemaal afgebroken. Ik be nu inderdaad al zover geraakt...maar ik mis haar, haar stem, gezicht, etc....

PS veel sterkte iedereen.

afbeelding van MagicOfLove

Iets laten weten

Hoi hoi Glimlach

Wat een warm weertje is het toch tjonge Glimlach

Mmmh ik heb in een vorige blog gezet dat ik een lange briegf had geschreven voor men ex, nu ben ik zelf akkoord ermee dat ik best nog een tijdje wacht met die brief te versturen maar er knagt iets bij me. Ik wil zo graag iets van me laten horen bij haar aangezien het echt al een tijdje geleden is maar ik weet gewoon niet of dat wel geapprecieert gaat worden. Ten tweede ik zou niet weten wat te zeggen Lachen het is gewoon moeilijk om je ex iets te laten weten zonder haar terug kwaad te maken ofzo.

Alle tips zijn welkom

afbeelding van MagicOfLove

Een brief

Hello iedereen Glimlach

Ten eerste wens ik iedereen heel veel sterkte!

afbeelding van MagicOfLove

hallo back... :(

Goede dag iedereen

afbeelding van MagicOfLove

deze site

halloootjes iedereen Glimlach

afbeelding van MagicOfLove

what the fuck O.o

hey iedereen

Inhoud syndiceren