Blog van mariekk

afbeelding van mariekk

Opnieuw?

Hallo allemaal,

Een paar weken/maanden terug heb ik wat dingen van me af geschreven.
Mijn toenmalige liefje had me tot 2x toe bedrogen met hetzelfde meisje (zijn 'ex' waar hij 4 jaar een relatie mee heeft gehad). De eerste keer kreeg hij een baan bij haar in de buurt aangeboden en zijn ze meteen gaan samenwonen. De tweede keer heeft hij 2 maanden met ons allebei een soort van relatie gehad, zonder dat ik of dat meisje het van elkaar wist. Dat is het verhaal even kort samengevat.

afbeelding van mariekk

Let's do it again...

Het is een tijd geleden dat ik blogs heb geschreven over mijn lief en zijn dubbelleven. Nadat ik en zijn andere vriendin elkaar toevallig troffen bij hem thuis, heeft hij mij een paar keer geblokkeerd en heb ik hem een paar keer gezegd dat ik het zo niet meer kon.

afbeelding van mariekk

Zo kort en het lijkt zo lang..

Het is pas sinds anderhalve week over tussen ons.
Pas anderhalve week dat ze hysterisch was en me zo liet schrikken.
Anderhalve week geleden kwam ik erachter dat het meeste wat mijn eerste echte liefde tegen mij zei, gelogen is.
Een week geleden huilde ik er voor het laatst om. En nu weer een beetje.

afbeelding van mariekk

Laatste contact..

Nou het is me gelukt.

Had een zakelijke mail gestuurd waarin ik hem vroeg de 300 euro terug te betalen.. Hij reageerde bijna meteen dat hij maandelijks 50 euro zou overmaken.
Mensen uit jou leven moeten zich met jou bemoeien, niet met mij. dat was de laatste zin van zijn mail.
Ik heb teruggestuurd dat ik 50 euro per maand prima vind, maar dat hij die zogenaamde mensen die zich met zijn leven bemoeien zelf maar moet aanspreken, want ik wist werkelijk waar niet waar hij het over had.

afbeelding van mariekk

Een soap, maar dan in het echt..

Een paar weken geleden heb ik een blog geschreven over mn lief. Hij deed afstandelijk en had sinds een week weer contact met z'n ex (debbie). Ik heb hem toen gezegd dat hij moest kiezen. Dat het uiteindelijk zo'n soap zou worden had ik niet verwacht.

afbeelding van mariekk

Moet ik mezelf liefdesverdriet aandoen?

Toen we verliefd op elkaar werden, had hij nog een vriendin. Dat was niet mijn zaak, vond ik, en hij leek er weinig problemen mee te hebben dat hij haar bedroog en tegen haar loog. Na een paar weken maakte hij het uit met haar, hij vond het wel lastig want ze waren 4 jaar bij elkaar geweest.. Toch bleek het niet helemaal uit te zijn geweest, want toen hij een baan kreeg in de buurt waar zijn 'ex' woonde, greep hij de kans. Hij gaf aan super erg te twijfelen maar dat hij had gekozen voor die 'oh zo goede kans' en het vertrouwde van zijn oude liefje. Ze gingen meteen samenwonen.

Inhoud syndiceren