Blog van Marloes

afbeelding van Marloes

De Punt..

Ben heel boos op het moment.. Er valt gewoon niet te praten met hem. Hij blijft me kwetsen. Ik ga zonder hem verder en dat is heel moeilijk, maar gaat me zoveel sterker en zekerder maken.

Terwijl ik het hier heel moeilijk aan het hebben ben om hem achter me te laten denkt hij namelijk dat ik al weer lig te seksen met iemand anders, nou echt als je mij kent.. Is dat een behoorlijke belediging en gaat het ook nergens over maar nee hij neemt wraak seks ondertussen wel als zijn vriendinnen hou heerlijk...

De verwijten die hij naar mijn hoofd gooit, terwijl hij die verwijten zelf verdient!

afbeelding van Marloes

Na een paar maanden..

Lang geleden dat ik hier geweest ben.. Nu toch weer even terug. Gewoon om mijn verhaal te doen. het ff kwijt te kunnen.

Sommige mensen hier kennen mijn verhaal nog wel denk ik, maar anders hier even in het kort:
Na 2,5 jaar relatie maakte mijn vriend het van de een op de andere dag uit, Hij hield niet meer van me. Een paar dagen later had hij al een nieuwe vriendin.
Onbeschrijvelijk hoe ik me toen voelde. Het heeft me veel pijn gedaan, hij bleef ook heel negatieve berichten naar me sturen die me nog meer pijn deden.
Maar na 5 maandjes kon ik het wel weer alleen, voelde me weer goed. En wat denk je? HIj kwam terug. Had zo'n spijt wist niet wat hij gedaan had. dacht er gewoon niet bij na! Mijn houden van gevoel was er nog en ik wilde heel rustig aan wel weer proberen.

afbeelding van Marloes

Als je denkt dat je er klaar mee bent..

Stuurt hij een smsje. Het ging net goed, voelde me lekker.
Maar heb nu weer met hem gebeld. Het is bijna uit tussen hem en zijn vriendin. Hij heeft misschien reuma en kan er niet aan doen maar heeft me gewoon nodig.

Hij wil graag proberen weer vrienden te worden. hij weet dat hij veel fout heeft gedaan (ik heb even al zijn fouten voor zijn voeten gegooid en hij mocht ze fijn allemaal uitleggen en op de en of andere manier klonk het allemaal nog logisch ook). Zijn fouten naar mij toe kwamen ook allemaal voort uit gevoelens.
Zijn lullige smsjes waren omdat hij wist dat hij dan reactie kreeg, anders kreeg hij die namelijk niet van me.

afbeelding van Marloes

Hoe alles kan lopen..

Na lange poos stilte maar weer eens een stukje.
Het gaat heel goed met me.. Heb mezelf eindelijk weer een beetje op de rails. Mede door deze site en een paar hele lieve mensjes op deze site:) sommigen hebben me echt door de ergste periodes en zelfs nachten heen gesleept.

Ik las laatst Mike's stuk over dat hij "klaar" is om weg te gaan van de site. En ik denk dat dat voor mij ook een beetje geld. Ga niet helemaal weg want wil een heleboel verhalen van jullie blijven volgen!!
Maar ik heb het gewoon niet meer nodig om hier veel te lezen, om hier veel te posten.

Ik heb heel veel geleerd van de reactie's die ik hier heb gekregen. Vooral over mezelf en mijn exrelatie.

afbeelding van Marloes

één iemand..

Die alles mooier maakt, die me weer terug op de rails zet zonder ook maar iets te doen behalve lief te zijn en me wat aandacht te geven.

Ik voel me super. Zo heb ik me lange tijd niet gevoelt. Alles is goed zoals het is nu. ik ben tevreden met mezelf met hoe ik ben met wie ik ben. Laat iedereen maar stikken ik ben mezelf of iemand het nou leuk vind of niet.

En dat alles door een iemand? iemand die ik nog niet eens heb gezien? allen maar msn/mail/sms en een telefoon gesprekje van te kort.?

Hij heeft me (vraag me niet hoe) juist dat kleine beetje rust gegeven wat ik al lange tijd niet had, juist dat kleine beetje zelfvertrouwen wat ik zo nodig had.

afbeelding van Marloes

Meezingen?

vandaag terug op de fiets zat ik mee te zingen!? iets wat ik eigenlijk altijd doe (deed) maar al een hele poos niet gedaan heb. Van de week heel leuk contact gehad met iemand over internet en dat maakte dat ik me echt heel geweldig voelde.
Kan dit wel? kan je je zo goed voelen aan de hand van een msn gesprek? aan de hand van een foto en een paar mooie woorden?

Het maakt me bang om dit gevoel weer kwijt te raken. Iets wat wel waarschijnlijk is. Blijft het zo geweldig? Is hij zo geweldig?
Is mijn gevoel niet alleen omdat ik me ergens op wil storen? omdat ik me geweldig wil voelen?

Geniet er maar even van zeg ik tegen mezelf. laat het maar even zo.. geen nieuwe stappen even alles aftasten en dan verder zien? Wil er niet te veel van verwachten niet alleen van hoe hij is maar ook van dit gevoel.

afbeelding van Marloes

Na vier maanden

Komt hij met een mailtje. Beetje uitleg heet het..

Hij komt nu met een verklaring waarom hij het uit heeft gemaakt. hoe het tussen hem en zijn nieuwe vriendin is gelopen en wat dat met mij te maken had. het mailtje straalt ook echt gewoon uit hoe goed en gelukkig hij zich wel niet voelt.
Hij hoopt ook nog dat de goede marloes weer naar boven komt in me want hij weet zeker dat die nog ergens is.

Daar gaat mijn hele opgebouwde zelfvertrouwen weer.. zo de grond in. kijk hoe goed hij is. kijk hoe slecht ik wel niet ben.

Ik ben leeg op het moment. voel helemaal niets meer...
terug bij af.

Inhoud syndiceren