Blog van missLoa

afbeelding van missLoa

Wat zeggen jullie ervan? Nog fatsoenlijk afscheid nemen?

Weet niet wat ik moet doen en hoor graag jullie mening,

Het zit zo, heb het afgelopen week uitgemaakt met mijn vriend. Via de mail. Zoiets druist tegen al mijn principes in! Hij ontliep me.

Het was een actie van laat niks of heel weinig van me horen in de hoop dat ik de hint zou snappen.

Zou graag met hem afspreken ergens wat gaan drinken. Om gewoon fatsoenlijk afscheid van elkaar te nemen. En nee, het is geen goedmaak poging want, ik hoef er absoluut niks meer mee.
Wil gewoon voor het geval dat als ik hem tegen mocht komen tijdens het stappen dat we gewoon normaal kunnen doen.

afbeelding van missLoa

Sommige mannen toch ook :@

Na lange tijd single geweest te zijn, kom je iemand tegen waaraan ik me een klein beetje open begon te stellen.

Hij liep 2 a 3 maanden als een blije hondje achter me aan. Zo erg dat ik er zelfs gek van werd.

Nou uiteindelijk een relatie en hij liet steeds minder en minder van zich horen. Uiteindelijk 2 weken niet gezien. Iedere keer een andere smoes. Ook nog niet eens het lef hebben om het uit te maken dus!

afbeelding van missLoa

nog steeds?

Het is een lange tijd geleden dat ik hier vaak op deze site zat.
He is nu inmiddels al bijna een half jaar uit. En heb verder geen verdriet meer van maar zelfs nu gaat er geen dag voorbij dat ik niet even aan hem denk, maar dan is het alleen maar slecht. Want ben achter veel dingen gekomen en dat hij al veel eerder wist dat hij gewoon homo is. Dus ben gewoon gebruikt en ja het is hard maar ik geniet er van als ik hoor dat het hem tegen zit. Ik spreek mijn ex niet persoonlijk. En ja toch als hij een keer online en hij begint niet tegen mij te praten dat kan ik niet uitstaan maar zeg zelf ook niks tegen hem.

afbeelding van missLoa

wat vriendschap??

Het is raar en anders dan ik van mezelf verwacht had, maar ik wil wat hoop eigenlijk dat ik me ex niet zo vaak tegenkom en vrienden worden. Nee bedankt. Ik had hem laast nog gesproken nadat ik een mailtje had gestuurd. Had hem daarna de volgende dag gebeld. En weer betrapte ik hem op een leugen weleens waar niet tegenover mij maar wel een gezamelijke vriendin van ons. Nu zie ik in hij zal nooit veranderen en met hem in mijn leven als mijn vriend of een vriend zou alleen maar irritaties opleveren. Ik had altijd iets anders gehoopt en gewoon nog gezellig samen dingen blijven doen. Denk nu echt dat ik gewoon nog over hem heen ben.

afbeelding van missLoa

Toch nog een mailtje gestuurd naar mijn ex.

Dat is naar aanleiding dat A(gezamelijke vriendin) vroeg of ik met d'r af wou spreken en later zei ze ja R(mijn ex) komt ook. Dus ben niet gegaan maar toen besefte ik me dat ik weleens kans maak dat ik hem tegen het lijf loop zodoende het volgende mailtje;

Hey R...,
Ik wou je toch nog even iets zeggen prive want, mocht ik jou tegenkomen ofzo dan hoef ik het niet te zeggen waar mensen bij zijn. Dat vind namelijk l*llig vandaar op deze manier dan maar. Luister dit is ik geen smeekbede ben namelijk over jou heen en wou dit al langer geleden zeggen. Ik neem je niet kwalijk om wat/wie je bent maar de dingen er omheen. Kijk vind het geen punt dat je homo ben maar, ik vind het nogal erg dat je tegen mij heb gelogen. Had toch iets anders van je verwacht. Kijk en zeg je ook ik ben nu niet een vriend maar ook geen vijand van je. Laat jou in je waarde en zal ook geen slechte dingen over je zeggen. Heb er ook van geleerd. En ik vind dat ik zo'n behandeling nadat het uit was gewoon niet verdiende! Dat is mijn mening dus ik verwacht ook niet dat je er iets mee doe. Maar ik heb mijn hart gelucht zodat ik het niet hoef te doen de eerst volgende keer dat ik je zie.

afbeelding van missLoa

wanneer gaat het nou over?

Ik had een relatie van een half jaar en 10 dagen. Nu is het inmiddels bijna 11 weken uit en in die 11 weken is er geen ene dag voorbij gegaan dat ik niet aan hem denk. Ik denk gewoon nog iedere dag aan mijn ex. Word gewoon gek van mezelf ik wil hem uit mijn hoofd plaatsen maar, helaas dat blijkt toch niet zo makkelijk te zijn en ik leef gewoon mijn leven maar hij komt altijd weer naar boven. of ik hoor weer iets over hem wat me dan weer kwetst en ik had een paar dagen terug van ik hoef hem niet te zien. totdat ik een smsje met oud en nieuw van hem heb terug gehad ik weet dat het tussen ons nooit goed zal komen omdat hij homo is en dat hij ondertussen al een vriend heeft gehad.

afbeelding van missLoa

:)

Ik voel me eindelijk eens weer wat beter misschien kwam het door die dagen dat ik me eigen slechter voelde maar dit is geweldig zeg:D ik hoop dat dit gevoel lang aanhoud ik heb nu eindelijk eens weer het gevoel dat ik zonder mijn ex kan dat heb ik al weleens vaker gehad maar nu voelt het toch anders( ja hopelijk dan) want zo had ik 3 weken voor oud en nieuw nieuwjaars smsjes op internet gepland inclusief eentje voor mijn ex ik had er niet meer bij stil gestaan en ik ontdekte het dus weer op 29 dec en wou hem al te graag verwijderen maar dat lukte dus niet ik dacht ja ok dan dan heb ik maar pec

Inhoud syndiceren