Blog van MiZZ_MouSz

afbeelding van MiZZ_MouSz

DAMN!

Het is vandaag maandag.. en hij is vandaag op vakantie gegaan.. Ik heb dit weekend zo veel stress met hem gehad!!
Op zaterdagavond lag ik thuis te hyperventileren.. terwijl hij ergens aan het chillen was met vrienden.. ik heb (en had) het er echt moeilijk mee dat hij op vakantie is!.. Hij gaat daar gewoon rondneuken..ofzo.. ik weet het eigenlijk niet.. hij zegt wel van niet.. maar welke jongen die naar LORRET DE MAR gaat, komt terug zonder geneukt te hebben??? Nou.. ik denk HIJ in ieder geval niet!
Die gedachte doet gewoon heel erg pijn!!

Hij belde me nog vanochtend.. dat hij bij de bus was en dat hij zo ging vertrekken.. ik had er alles voor over gehad dat hij niet in die bus zou stappen!!

afbeelding van MiZZ_MouSz

Stupid me!!

DAMN!! nu heb ik het ECHT geprobeerd! En ik heb hem ook proberen duidelijk te maken hoe ik me erbij voel, als hij steeds blijft komen voor dat 'ene'.. en ik dacht echt dat hij het begrepen had!!! Maar sinds dat gesprek nam hij dus gewoon niet meer op.. hoevaak ik ook belde..wat ik ook sms-te... IK WERD GEK!! Toen hij dus na anderhalve week eindelijk eens terug belde, vroeg hij gelijk of hij ff kon komen. En op zo'n moment..zo alleen en gedissed als ik me voelde.. heb ik natuurlijk gezegd: "ja, is goed!"
STOM STOM STOM!

Hij heeft me vandaag verteld dat hij volgende week op vakantie gaat met vrienden naar SPANJE! En hoe vaker ik tegen hem zeg dat ik niet wil dat hij gaat.. hoe leuker hij het vindt om te gaan volgens mij! Dus ik heb een andere aanpak bedacht! Ik zeg hem als hij over zijn vakantie begint.. dat ik dus ook naar spanje ga chillen(wat echt zo is!) .. maar ik mag natuurlijk niet gaan! Hij vind het niks.. maar dat zegt ie niet met die woorden! Hij zegt dat ik met hem op vakantie ga en niet alleen! Dus hij wilt ook nog met me op vakantie... Nu weet ik dus nioet wat ik moet doen...

afbeelding van MiZZ_MouSz

PFFFF... wat is liefdesverdriet moeilijk!!

Nou, ik ben nu op me werk.. en ik beland dus op deze pagina.. ik begon het dagboek van een meisje te lezen.. in haar verhaal herkende ik veel terug uit mijn situatie!

Ik heb 1 jaar een relatie gehad.. en het is wel al een tijdje uit (ong. 2 mnd) .. maar hij bleef gewoon naar me toe komen, natuurlijk maar voor 1 ding.. dit heb ik nou 2 mnd toegelaten en ik ben het zat nu om zo behandeld te worden door hem!
Kijk, ik d8 in het begin zo: "Beter alleen sex, dan hem kwijt zijn!" Ik heb echt enorm veel om die jongen gegeven! Ik zag mezelf echt met die jongen oud worden!

Sinds het uit is gegaan, ben ik ook zeker 6 kilo afgevallen, en ik ben al niet zo'n dik iemand!.. Als ik ongelukkig ben kan ik gewoon geen hap door me keel krijgen! Er waren zelfs tijden bij dat ik gewoon 3 dagen niet heb gegeten!Ik zag me lichaam gewoon wegkwijnen!!

Inhoud syndiceren