Blog van Moon77

afbeelding van Moon77

Spelen met gevoelens

Mijn ex heeft met mijn gevoelens gespeeld, hij heeft vanaf zaterdag sms-jes gestuurd met daarin: Ik mis je, ons leven, ik ben weer vrijgezel, ik zit met mijzelf in de knoop, je moet mij tijd geven, na onze vakantie gaan we het weer proberen!! Hoe kon ik zo stom zijn om dit te geloven!!!

afbeelding van Moon77

waarom doet hij dit.........

Vandaag was het een rare dag, ik kreeg van mijn ex een sms-je met daarin: Af en toe mis ik je, het oude leventje, de zekerheid. Wat moet ik daar nu mee??? Er is zoveel tussen ons gebeurd in de 14 maanden dat wij uit elkaar zijn, hij heeft mij laten vallen in de tijd dat ik hem echt hard nodig had. In april van vorig jaar heeft hij de relatie verbroken, ik was net aan mijn enkel geopereerd, kon geen kant op, maar ik heb wel twee honden thuis, hij heeft zijn spullen gepakt en is weggegaan, ik kon het uitzoeken met de honden, hij vond het niet nodig om de honden uit te laten.

afbeelding van Moon77

Moeilijk

Vorig jaar heeft mijn ex-man besloten te stoppen met onze relatie, we waren 11 jaar samen, hij was niet meer gelukkig en hij heeft niet lang gerouwd want de volgende dag had hij een relatie met zijn 10-jaar oudere collega. Ik ben door een hel gegaan en ondanks dat het nu ruim een jaar geleden is, blijft het soms nog steeds moeilijk! Hij is gelukkig met een ander, en ik kom steeds weer alleen thuis. Ze zeggen dat er op ieder potje een deksel past, maar soms heb ik het gevoel dat ik alleen overblijf.

Inhoud syndiceren