Blog van Mr.G

afbeelding van Mr.G

What to do...

Hallo lieve mensen,

Het lijkt alweer een eeuw geleden dat ik hier mijn laatste leed van me af geschreven heb en er zijn alweer heel wat nieuwe dingen op mijn pad gekomen...
Na heel wat liefdesverdriet gehad te hebben heb ik eind vorig jaar eindelijk eens een heel lief en mooi persoon leren kennen! P is een hele leuke, knappe meid van 28 waar helemaal niks mis mee is! Ze is jong, heeft geen "rugzak" waar het je slecht van wordt en geeft mij (tot nog toe...) de ruimte die ik nodig heb!

Nu komt toch een verhaaltje waarin ik adviezen nodig heb...

afbeelding van Mr.G

Liefde is er voor iedereen :-)

Hallo allemaal,

Na heel wat negatieve blogs, wil ik jullie graag laten weten dat je juist op het moment dat je denkt dat het alleen maar slecht gaat met alles en iedereen, ook heel anders kan lopen...

Het gaat al geruime tijd super met me, had m'n vrijgezellenstatus ook helemaal geaccepteerd en begon echt van alles te genieten dat ik deed in m'n vrije tijd!

afbeelding van Mr.G

Het definitieve einde van "ons"...

Hallo,

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst een blogje geschreven heb.
Mijn situatie is momenteel zo, dat ik durf te zeggen dat het tussen mij en S nooit meer goed zal komen! En dat ik daar ook absoluut geen behoefte meer aan heb!

afbeelding van Mr.G

Hoe kon ik zo stom zijn...

...om te geloven dat mijn ex inderdaad nog eens voor mij zou kunnen kiezen?!
Nét 1 week geleden ben ik met haar gaan eten, het welbekende afspraakje waar ik ruim 3 weken naar uit gekeken heb! Super was het, al was het niet helemaal hetgeen ik verwacht had...
18 uur heb ik haar opgehaald, eerst nog snel een koffie gedronken bij haar om vervolgens te vertrekken naar het restaurant. Eenmaal daar hadden we het reuze gezellig, leuke gesprekken, goeie humor, gewoon echt leuk dus!

afbeelding van Mr.G

Dan is er inderdaad....vreugde!

Hi,

Daar ben ik weer even.
Het positieve gevoel dat mij 2 weken geleden is overkomen is nog steeds niet bij me weg, vooral na wat ik gisteren meegemaakt heb...
Ik zat heel even op facebook (iets dat ik enkel en alleen heb voor vrienden uit een ander land...) en ineens zag ik dat mijn ex ook online kwam. Heb toen via de chat even heel leuk met haar gekletst en hebben samen een afspraakje gemaakt om naar de mexicaan te gaan!

afbeelding van Mr.G

verdwaald....verdwaald in mijn eigen wereld!

Hallo allemaal,

Ik zie het allemaal even niet meer zitten...
Los van het feit dat ik nog een dik gezicht heb van alles wat me gebeurt is, slaap ik ook al dagen héél slecht...
Kan maar niet de gedachten loslaten van alles wat voorgevallen is en van het bezoek dat mijn ex me gebracht heeft!

Waarom is het leven zo ingewikkeld? waarom moet alles nét anders lopen dan je in je hoofd hebt?!

Op m'n 20ste ben ik al gaan samenwonen, ik dacht dat ik alles mooi voor elkaar had, mooie en lieve vriendin, dus zeg maar gerust huisje boompje beestje!

afbeelding van Mr.G

wat moet of mag ik hiervan denken...?

Hallo allemaal,

Na een hele fijne periode, waarin ik mezelf steeds meer begin te kennen is er weer het een en ander gebeurt...
Om te beginnen met mijn verhaal wil ik even zeggen dat ik me de laatste tijd minder op deze site bevond omdat ik er simpelweg even genoeg van had om steeds weer in het verleden te duiken...de pijn van anderen te lezen...maar ook omdat ik vond dat er ook eens naar de toekomst gekeken mag worden!

Ik had een hele tijd geen contact meer met mijn ex gezocht. Dit ging eigenlijk steeds beter en beter.
Toen kwam de carnavals zondag...

Inhoud syndiceren