Blog van muisje08

afbeelding van muisje08

Confrontatie met ex en vriendin waarvoor hij me heeft verlaten

Hoi allemaal,

Het is een tijdje geleden dat ik nog schreef hier op het forum. Het ging stilaan beter met me, 11 maanden na de breuk toen mijn ex me plots verliet voor een ander na 5 jaar. Ik heb heel veel geleerd, gelezen en gepraat, en ben al een heel eind in het verwerkingsproces. Het doet nog altijn pijn, want zomaar vervangen worden door iemand die je op handen droeg is heel pijnljk. Velen onder jullie weten wat het is om zonder waarschuwing ineens in de steek te worden gelaten. Alsof de relatie van 5 jaar niets voorstelde, en je krijgt te horen dat het nieuwe toch zo speciaal is.

afbeelding van muisje08

Na een jaar opnieuw contact opnemen?

Hey mede-lotgenoten,

Ik zou graag jullie mening horen over hetvolgende... Het is nu 10 maand geleden sinds hij me verliet voor een ander waar hij nog steeds mee samen is, en een lange reis mee heeft geboekt op het einde van dit jaar. Het ziet er naar uit dat het goed zit, en lang zal duren. Ook lijkt hij al ingeburgerd bij haar familie. Wij hadden een goede relatie van 5 jaar en woonden 4 jaar samen. Nu pas begin ik te begrijpen wat de pijnpunten in de relatie waren, die nooit besproken zijn geweest. De breuk kwam heel plots, en is abrupt verlopen, met maar weinig contact.

afbeelding van muisje08

Waarom is er toch die stiekeme hoop terwijl het echt over is voor hem?

Hallo iedereen,

Ik was me net aan het afvragen waarom ik in mijn gedachten mezelf soms nog altijd voorstel hoe het zijn moest mijn ex-vriend terugkomen? Het is nu 9 maanden geleden dat hij me plots verliet voor iemand anders. En hij zei ook dat het voor hem de juiste beslissing was, en dat het met betere communicatie toch geen verschil had gemaakt, want dat het voor hem een uitgemaakte zaak was.

afbeelding van muisje08

Dagboek van het afgelopen jaar - voor wie veel wil lezen!

Citaat: “Iemand verstoten die jaren lang op je gerekend heeft, hoort tot de gruwelijkste dingen die mensen elkaar aandoen, te gruwelijker omdat het geschiedt door de hand die tot dan toe gekust werd."

Dagboek van het afgelopen jaar (we waren 5 jaar samen, allebei eind in de 20)

Maart/April 2008
Ik vermoed dat het toen allemaal begonnen is. Misschien al veel eerder, ik weet niet hoe, wanneer juist, waar en waarom.

afbeelding van muisje08

Waarom zien we zaken pas in als het te laat is?

Hoi,

Ik besef meer en meer dat ik de relatie anders had kunnen aanpakken. Dat het dikwijls precies allemaal om mij draaide. Omdat alles zo vlot verliep, en mijn ex heel gelukkig leek, dacht ik dat er niets aan de hand was.

Ik voelde wel dat hij gesloten was, en heb af en toe gezegd dat hij met mij over alles kan praten moest er iets zijn, en dan zei hij altijd: ik weet dat. Maar dan kwam er niets, dus dacht ik dat er wel niets aan de hand was.

afbeelding van muisje08

Zo pijnljk: ingeruild en ex gaat gewon verder

Hallo,

Jullie weten wel dat ik 7 maanden geleden ben ingeruild voor iemand anders, na 5 jaar. Ik vertelde ook dat we het goed hadden samen, dat hij dat ook vond, maar dat hij, door iemand nieuw te ontmoeten, vond dat 'het ook anders kan', en heeft me verlaten. Hij wou niet kijken hoe we onze relatie een andere draai konden geven, maar wou voor het ieuwe, onbekendere gaan. Wel alleen nadat ik een sms had onderschept, hij heeft het nooit uit zichzelf verteld. Maar zijn gedrag verontrustte me, dus hij heeft zichzelf verraden zonder dat hij het doorhad en ben ik zijn gsm gaan controleren.

afbeelding van muisje08

Word ik ooit terug gelukkig?

hoi iedereen,

Het is nu 7 maanden geleden sinds mijn ex me verliet voor iemand anders. hij zei dat hij het goed had met mij, maar wilde dat meisje niet uit zijn hoofd zetten. Ik heb het zelf ontdekt by the way, naar aanleiding van afstandelijk gedrag een ineens veel uitgaan.

Ik heb hier al enkele topics geopend met vragen zoals: krijgen ze nooit spijt, is hij nu veel gelukkiger etc. Deze vragen houden me nog steeds bezig, maar ik vraag me ook af of ik zelf terug gelukkig zal worden?

Inhoud syndiceren