Blog van mynotebook87

afbeelding van mynotebook87

Ze is terug

Ze is terug. Juist net nadat ik verder was, kwam zij terug.

Terug op wat ze had gezegd, terug op haar beslissing. Terug op haar boosheid, terug op alles wat ze had gezegd. Ze heeft ingezien dat wat wij hadden ze echt niet met iemand anders kan krijgen. Wel nadat ze sex heeft gehad met iemand anders. Een week nadat het uit was. Ik walg er van.

Hoe heeft ze dat kunnen doen. Hoe haalt ze het in der hoofd om de ochtend waarbij ze enkele uren daarvoor nog naast iemand anders lag mij te sms-en dat ze het niet meer ziet. Juist net nadat ik op een festival eindelijk weer gezelligheid en plezier vond.

afbeelding van mynotebook87

Succes

Zijn er overigens ook nog succes verhalen?

Gister m'n ex weer tegengekomen. Ik ging met een maat wat drinken op het terras. Ze zei me heel koel gedag met drie zoenen waarop ik zei dat ik ging zitten. Zij gaf aan weg te gaan waarop ik vroeg of ze vroeg op moest. Dit was niet het geval. Ze is kort weggeweest met een vriendin, vervolgens kort weer terug en toen naar huis gegaan.

Ik heb het idee dat ze me wilde ontlopen. Moet ik me schuldig voelen?:S

afbeelding van mynotebook87

Rollercoaster

Ik heb me voorgenomen na alle tips ook op de verschillende blogs niet zelf meer contact op te nemen. Vandaag deed ze dat uit haar zelf. Ze vroeg hoe het ging. In het kader van sterk houden heb ik haar maar voorgelogen en gezegd dat het goed ging. Waarop ik vroeg hoe het bij haar ging. En bij haar ging het heel goed. Iets wat je niet wil horen. Helemaal niet na 4 dagen. Ik kan me dat gewoon niet voorstellen na wat we hebben gehad en haar kennende.

afbeelding van mynotebook87

Verloren van de liefde

Verloren van de liefde

Twee verbonden zielen als één
als een warme bron van geluk
De rest van de wereld samen aankunnen
wetende dat wereld stil staat als we samen zijn

Ons gelach en plezier
de eindeloze liefde voor elkaar
De warmte van de ander in koude dagen
daarvoor stonden we op en beleefden we intens

De liefde bracht ons bij elkaar
onoverwinnelijk en beseffend wat we hadden
De liefde hield ons samen
maar heeft gezorgd voor verlies

Het zijn niet de grote dingen
die we nu verloren zijn
Het zijn de kleine dingen
die het maakt dat ik je mis

afbeelding van mynotebook87

Het begin en het eind

Wat is het toch allemaal klote. Sinds enkele dagen zijn ik en mijn vriendin uit elkaar. Uit wanhoop zoek je naar een uitvlucht via internet. Vooral om te kijken hoe je haar natuurlijk terug kan krijgen. Ik zal hier mijn verhalen vertellen.

Inhoud syndiceren