Blog van Nemo

afbeelding van Nemo

Verjaardag

Volgende week is de zus van mijn ex jarig. Ik heb een heel goed contact met haar. Ze heeft me aangehoord met het verhaal over die nieuwe relatie van haar zus. Dat ze zo liep te klagen. Nu heeft ze me uitgenodigd voor die verjaardag. Ik weet gewoon dat ik mijn gaan en staan niet kan laten beinvloeden door mijn ex en haar nieuwe vriend. Ik ben het ook niet van plan.

Het is wel heel raar dat je weet dat zij en haar vriend ook kunnen komen. Zeker als je weet dat de eerste 4,5 maand van hun relatie slecht ging en dat je dingen weet van hun relatie die in eerste instantie alleen voor haar vriend zijn oren bestemd zouden moeten zijn ipv mijn oren. (zie blog: Raar...)

afbeelding van Nemo

Raar........

Mijn ex heeft sinds een half jaar een relatie na 3,5 jaar met mij te zijn geweest. 4,5 maand hiervan gingen volgens haar eigen zeggen slecht. In dat half jaar heeft ze herhaaldelijk tegen mij lopen klagen over die relatie. In een constante vergelijking met mij en die vriend kwam ik er volgens haar beter uit omdat haar huidige vriend en ik als water een vuur verschillen. Terwijl ze haar slechte ervaringen niet met haar eigen vriend deelde maar met mij. Haar Ex. Ik had zoiets van val maar op hem terug maar luisterde wel naar haar (soms zinde haar niet wat ik zei, ze werd er soms boos om). Ik zei ook dat ze actie moest ondernemen als die relatie haar niet zinde. Ik heb ook laten doorschemeren aan haar dat ik opnieuw wil beginnen met haar. We hebben een aantal keren gepraat en ze stelde vragen alsof ze niet wist wat ze nou echt wilde. Het leek wel alsof ze ook wel met mij opnieuw wilde beginnen door het stellen van die vragen. Ze heeft het nog niet uitgemaakt met haar vriend.

Inhoud syndiceren