Blog van Nietje89

afbeelding van Nietje89

you

You think you're missed
Well let me tell you this
The love I felt for you
Has flown away...

And all you see
What have you done to me
So all I can ask is
Why, why, why?

You made us feel like one
I should have known that you were wrong

Oh yeah, you did on your own
Now you gotta go
Oh no, I won't let you get me down

You tried to hurt my feelings
You stopped me dreaming
But here I draw the line
I wish you luck in life and goodbye...

afbeelding van Nietje89

wat als

Ik ben nu een dik half jaar verder. het liefdesverdriet is al een tijdje weg maar toch blijft er wat hangen. maar wat dan precies? Het einde van een relatie is niet alleen het einde van de liefde van 2 personen voor elkaar maar ook het einde van een stuk van je leven. Is dat dan wat er nu blijft hangen? Hoe nu verder? Niet alleen zelf wil je het maar ook de mensen om je heen verwachten dat je nu wel verder gaat met je leven. Maar is dat niet misschien het moeilijkste wat er aan liefdesverdriet is. Hoe doe je dat verder gaan met je leven. Alles wat vertrouwd was valt weg. Je wordt terug gegooid in het diepe en het is maar kijken hoe veel je nog weet van je vroeger behaalde zwemdiploma. Natuurlijk leer je elke zwempartij wat bij maar ben je niet naar elke keer toch weer terug bij af. Met wat meer in je rugzakje maar je moet wel weer op nieuw beginnen. Ik denk dat ik dat het moeilijkste vind. Hoe geef je weer de draai aan je leven. Hoe maak je je het je eigen. Beetje bij beetje kom ik er wel. Ook al heb ik soms momenten dat ik niet weet waar ik moet beginnen en eindigen. Ik zit er zelfs over te denken om te gaan verhuizen naar Ierland. Sommige mensen zullen het als weglopen zien maar ik zie het juist als een uitdaging. Op eigen benen staan. Alleen en mogen ontdekken wie ik echt ben en wat ik wil. Ook al lijkt het me dood eng en ben ik nog lang niet zo ver ik blijf er mee bezig. En misschien is dat wel wat iedereen nodig heeft met liefdesverdriet. Iets om je aanvast te houden om in te geloven. Voor het geval dat je je toch niet meer zo veel weet van je zwemdiploma of je op een moment kramp krijgt iets of iemand er voor zorgt dat je niet volledig verzuipt maar rustig door blijft zwemmen.

afbeelding van Nietje89

Karma

How people treat you is their karma

How you react is yours

afbeelding van Nietje89

Clown

Vandaag is het weer zo ver. Uren voor de tijd denk ik er al aan. Uiteindelijk moet ik me er toch aan toe geven. Ik loop naar de kast en open h'm. En daar sta je in de hoek. Je kijkt me niet erg vrolijk aan. Ik snap wat je bedoeld en zeg dan ook 'sorry ik moet toch echt weer gebruik van je maken'. Het is goed en we gaan aan de slag. Ik zet je op m'n schouder en voel het meteen. Na drie lange vermoeide uren zet ik je weer terug. Bedankt clown. Je hebt me er door heen geholpen. Een avond met vrienden met een lach op m'n gezicht. Ik doe de kast op slot. Ik ga op de bank zitten en merk eigenlijk pas hoe moe ik ben.

Als ik op bed lig denk ik maar aan 1 ding. Ik hoop dat ik binnenkort m'n ex onder ogen kan komen met jou in de kast clown. Dat de clown in mezelf weer naar boven komt.

afbeelding van Nietje89

Tips voor facebook en whatsapp

Waarschijnlijk zullen de meeste de volgende tips al weten maar voor wie niet. Ik heb er veel aan.

Facebook.

afbeelding van Nietje89

Waarom zeg je me nu dat het over is

afbeelding van Nietje89

hold heart

Inhoud syndiceren