Blog van nijntje12

afbeelding van nijntje12

Faith.. & Hope

Lieve allemaal,

afbeelding van nijntje12

Happy!

Hallo lieve medebloggers...
Ik heb weer een updateje.. en misschien wel een leuke ? update..

Ik denk niet meer aan mijn ex.. terwijl ik 3 weken terug nog af en toe eraan dacht is dit opzicht helemaal verdwenen. Ik ben er zelf overheen gekomen en heb nu een leuke nieuwe jongen ontmoet .. het is heel gezellig en we hebben nog geen relatie maar dat hoeft voor mij nog allemaal niet..

afbeelding van nijntje12

The only way is go up

Hey, voor de mensen die nog weten wie ik ben, ik wilde even een updatje plaatsen. voor de mensen die het niet weten, ik heb hier een maand terug actief geblogt over mijn ldvd.

afbeelding van nijntje12

Kleine update

Hihi, omdat ik beloofd heb hier af en toe nog zeker eens rond te kijken een kleine update over hoe het nu gaat Glimlach Het gaat best goed met me. Ik merk dat het contact niet echt een tof idee was, er is gewoon teveel gebeurd. Zo af en toe een gesprek aan gaan is best oke, maar niet elke dag..

afbeelding van nijntje12

Afscheid

Van iemand afscheid nemen doet pijn.. iemand waarvan je houd.. die misschien nooit meer terugkomt.. om verschillende redenen. Afscheid kan ook iets zijn om een moeilijke periode mee af te sluiten.

Ik denk dat ik afscheid heb genomen van het gevoel dat alles wel weer goed komt. Ik geloof er niet meer in, en in het begin deed het heel veel pijn, maar het werd steeds minder en nu doet het zelfs helemaal geen pijn meer. Ik heb vrede met de situatie zoals het nu is.

afbeelding van nijntje12

Reacties

Ik zie veel mensen die hier veel ouder dan mij zijn.. en als er dan een wat jonger iemand komt (16 of 17) dan zie ik vaak gelijk reacties van andere mensen die ouder zijn van geniet nog als je jong bent.. ik snap dat best wel.. dat hoor je ook eigenlijk te doen maar toen ik 15 was kreeg ik voor het eerst last van ldvd, en nu ben ik ook 17 en ik heb er ook last van, het is niet iets waar je voor kiest...

afbeelding van nijntje12

weekend

Het is weer vrijdag.. weekend voor de deur. Hoe het met mij gaat? Eigenlijk best wel goed! Het alleen zijn begint steeds meer te wennen en ik lijk er sterker van te worden. Hoe dan ook, ik ben best trots op mezelf dat ik veel meer afstand van hem heb kunnen nemen dan dat ik dacht. Tuurlijk, ik ben nog steeds in love , maar ik zit nu veel minder vast aan hem dan eerst.

Inhoud syndiceren