Blog van nmjls

afbeelding van nmjls

Bijna twee jaar durende ellende

Inmiddels sleept dit drama zich bijna twee jaar voor. 1 januari 2013 ging het uit, na zes maanden nam mijn ex, die het uit gemaakt had, contact met mij op, en we hadden tot en met vorig week sms contact.

Vandaag vertelde een vriend dat ie der zag met een jongen en dat ze erg verliefde dingen deden..... ik dacht dat ik over haar heen was maar dit valt wel erg rauw op mijn dak.

afbeelding van nmjls

Ups en downs...

Gisteren na het werk en het praten met mijn vrienden via whatsapp voelde ik me iets beter. Ook al geven zij verschillende en uiteenlopende adviezen. Zo zei iemand: als het je ware is moet je voor der gaan en iemand anders vond dat ik door moest met mijn leven, aangezien ik hier nu een jaar mee worstel.

Vannacht in me slaap lag ik te woelen en te denken en dacht er over na om me in te schrijven op een datingwebsite. Ik weet nog wel dat ik een keer een tinder account aangemaakt had uit nieuwsgierigheid en dat ik de volgende

afbeelding van nmjls

Bah

Door verschillende geloven uit elkaar moeten gaan en een jaar na de breakup nog beide er niet overheen zijn........ bah.

Je smste me gisteren dat je je bij een puzzelstukje voelde wat in een puzzel past, dat je soms denkt dat ik wel je ware ben.... idk wat ik ermee moet Verdrietig

afbeelding van nmjls

Boos, radeloos, verdrietig en snap er geen fuck van

Ik ben zo boos op je! Waarom moest je net toen het beter met met me ging contact opnemen. Waarom moest je een half jaar geleden me weer smsen om nu me weer te blokkeren "omdat ik je niet begrijp".
Waarom stuurde je me zoveel foto's
Waarom belde je me
Waarom vertelde je me over je thuis situatie als je weer is ruzie had met je autistische stiefvader
Waarom stuur je me fotos van je huilende gezicht als je thuis ruzie had

Zoveel vragen heb ik. Ik ben zo boos op je, je bent zo een egoist. Ja ik kreeg een klein beetje hoop in een nieuw begin. Jij gaf me dat hoop. Waarom wilde je perse bij me thuis komen. Waarom smste je me iedere dag!! Jij hield het contact opgang

Om nu te eindigen met "wat maakt het allemaal nog uit. Jij doet wat ik niet had verwacht. Of eigenlijk wel". Wat heeft dit te betekenen! Hoe heeft dit te maken met dat ik je niet begrijp!
Je "wil proberen om de gevoelens los te laten, ze staan je in de weg en de discussies met mij doen je pijn".

Snap er geen fuck van. Ik ben zo boos en zo verdrietig en kan alleen maar huilen. Afgelopen jaar al verkloot om te herstellen nadat je me dumpte en dan kan dat hele gedoe nu opnieuw beginnen. Als je doel was om mij te laten begrijpen waarom je het uitgemaakt heb dan ben je daar zeker in gefaald. Enige wat je me duidelijk gemaakt heb is dat ik je nooit voor een tweede keer moest vertrouwen en dat jij twee gezichten hebt.

Je eindigde de conversatie met dat je mij het beste wenst en dat je hoopt dat ik op een dag zal waarderen wie je was en wat je voor me over had. Ik zei dat je dat niet hoefde te hopen maar dat ik dat wel wist en wenste jou ook het beste.
Jij bedankte mij voor dat. Ik heb nu spijt dat ik je dat gezegd heb, ik wens je het aller slechtste wat er maar is. Misschien niet netjes en eerlijk van mij, maar hoe ik me nu voel wens ik je het meest slechtste wat je maar kan overkomen. Je bent zo een misbruiker en ik hoop werkelijk waar dat ik je nooit meer zal zien of tegenkomen. Mocht ik je wel zien ben je een spook voor me, lucht. Niks meer en niks minder.

Na een relatie van zes jaar, geen contact periode van zes maanden, intensieve contact periode van een half jaar ben ik weer terug bij af.
Een ding is wel zeker en dat is dat het nu echt voorbij is.

Dit betekend dat jullie op ldvd nog meer rot stukjes van mij gaan tegenkomen Verdrietig

afbeelding van nmjls

Is dit verstandig om te sturen?

"Ik stuurde je iets via whatsapp n zag dat je me geblokkeerd had, had ik niet van je verwacht"

waarom sturen:
- laten weten dat ik weet dat ze me geblokkeerd heeft en wat de status is
- haar laten nadenken over waarom ze dit gedaan heeft

waarom niet sturen:
- je laat merken dat het je wat doet
- ze reageert missch niet
- ze denkt dat ik haar bespied [wat ik ook doe]

afbeelding van nmjls

Ugh, ik snap het echt niet

Voortbordurend op dit bericht http://ldvd.nl/waarom-zou-iemand-dit-doen

Ik kan gewoon niet bevatten dat sommige mensen dit doen. Waarom doe je zoveel moeite om zes maanden contact te onderhouden door dagelijks te smsen en nu blokkeer je alles weer.
Je hebt een katje gekocht dankzij mij, je stuurde me dagelijks tientallen foto's ervan, je belde me toen je thuis ruzie had, we kwamen niet te dichtbij.
Waarom zou je me alles weer opnieuw laten herbeleven. Vorig jaar maakte je het uit op 1-1-13.

Hoe kan iemand zo zijn :/ Wat is slim om te doen nu....

afbeelding van nmjls

Waarom zou iemand dit doen?

Lang verhaal kort. Vorig jaar 1-1-13 ging mijn relatie van zes jaar uit, uitgemaakt door haar. In juni '13 nam ze contact met me op na zes maanden geen contact te hebben gehad. Het bleef bij smsen en whatsappen. Elkaar 1 x tegengekomen en bij mij thuis afgesproken. Vanaf toen steeds normaal contact gehad.

Maar dan dit.

Opeens merk ik dat ze me geblokt heeft op whatsapp, weet niet precies sinds wanneer omdat we niet dagelijks contact hadden. Maar wilde der profiel foto bekijken en zag dat die niet meer zichtbaar was.

Inhoud syndiceren