Blog van Patricia-1

afbeelding van Patricia-1

Kan het niet en wat moet ik hiermee?

Het contact is er dus weer en ik loop over van verdriet en onzekerheid. Hij gaf aan dat hij ook het contact niet kan verbreken maar ondertussen is er tussen ons niets gaande. Ik weet gewoon niet wat ik moet of dat ik geduld moet hebben of juist niet?

afbeelding van Patricia-1

Ben weer terug

Na mijn leventje weer op de rit te hebben, afscheid te hebben genomen van het verdriet. Werd ik spontaan verliefd... dit keer zo ontzettend anders.... humor, gesprekken, veel gelachen en vervolgens ontmoet. Mijn hart sloeg op hol! Ik dacht echt dit is hem.. begrijp het ook niet... zijn signalen leken zo duidelijk... zo druk met mij.. bellen.. sms-en.. maar kreeg wel vaak te horen, ben niet verliefd. Dacht nog tja dat moet ook groeien he! Je vindt elkaar leuk, gezellig, lief etc. Werd er op een gegeven moment melig van... niet verliefd?

afbeelding van Patricia-1

Het is er nog steeds.....

Na twee jaar kan ik nu nog steeds terugkijken en zelfs zeggen ik hou nog steeds van hem.. Vind het zo idioot, zo triest.... Ik kan niet zeggen of ik de relatie terug zou willen... daar sta ik niet eens bij stil... ik kan niet zeggen dat ik hem zou willen zien.... mijn gedachte gaat alleen maar naar tja klote maar ik hou nog steeds van hem.... Hij is allang verder gegaan... heel snel verder gegaan.... en woont inmiddels al meer dan een jaar samen... Het is zo triest hoe ik er ergens aan blijf hangen... blijkbaar kan ik het niet loslaten.... ...

afbeelding van Patricia-1

misschien kan een van jullie dit voor mij duidelijk maken?

Ik ben hier al een tijdje, heb veel steun gehad uit jullie verhalen!

afbeelding van Patricia-1

Zijn wij hier allemaal nou hardstikke gek????

Vanochtend las ik de krant en normaal lees ik het nooit maar las over Linda nou maakt het niet uit wie het is ik zal niemand veroordelen. Toch zet ik er dan zoveel vraagtekens bij??? Een langdurige relatie, lief en leed gedeeld kindjes en voila ... We zijn weer gelukkig binnen een paar maanden... Ik snap er werkelijk geen bal van, snap niet dat je in je gevoel zo een doorstart kan maken???? Dit geldt uiteraard niet alleen voor Linda er zijn er zoveel meer.. Ik snap het alleen echt niet.. is er geen tijd nodig voor bezinning, je eigen identiteit terugvinden??

afbeelding van Patricia-1

tja

Zo dacht ga ook maar eens schrijven het is in ieder geval fijn dat het niet een onbekend gevoel is.

Inhoud syndiceren