Blog van Pinguino

afbeelding van Pinguino

Ben ik weer

4 mei was mijn laatste blog zie ik...

en oh wat ging het goed met mij! Echt ik voelde me weer prima. Dacht dat ik alles weer aan kon. was weer aan het daten etc. En toen zocht mijn ex weer contact... ik reageerde. Gewoon op een normale en leuke manier praten over vroeger ik dacht ik voel me goed en doet me niets meer dus kan geen kwaad. Maar contact werd steeds meer en meer. We hebben inmiddels elkaar weer 3x gezien en was super gezellig. Ze vond me weer helemaal het einde zei ze en palmde me weer helemaal in.

afbeelding van Pinguino

cancelled

zo ik heb vanavond gecancelled met der.

Ik vroeg net denk je dat het wat veranderd tussen ons als we vanavond hebben afgesproken. en Ze zegt ik denk het niet.

afbeelding van Pinguino

lekker verhaal

Weet iemand of er hier ook relaties wel weer zijn goedgekomen? Dat exen weer weer terug zijn gekomen bij elkaar? Ik wil wat tips hebben eigenlijk...

Met Koninginnedag kwam ik haar dus tegen in de stad. Ze liep langs me. Ik gaf drie zoenen en draaide me om... tijdje later stond ze ineens weer voor me neus. Ze wilde een knuffel van me. Ik gegeven en gezegd sorry maar het is beter als je weggaat omdat ik me eindelijk beter voel.

afbeelding van Pinguino

Crazy me

Echt he! Klote weekenden. Vroeger keek ik er naar uit. Nu werk ik het liefst elke dag :S. Ik weet niet wat ik heb maar het lijkt opeens weer met de dag slechter met mij te gaan. Ik heb nu ook totaal geen zin in dit weekend.

afbeelding van Pinguino

HUMPFFFFFFFFFF

pfff waarom heb ik nu opeens weer een terugslag zeg. Pffff ging een paar dagen goed. Sinds zondag definitief het contact verbroken en dacht zo gozer t gaat wel lekker. Maar opeens begin ik der weer vreselijk te missen en komen er weer 1000 vragen op. Ik zou dat knopje willen vinden waarmee ik haar definitief en voor altijd uit mijn gedachten kan zetten maar dat knopje bestaat niet Verdrietig

Zucht word er echt moe van joh.

zo weer ff wat van me afgeschreven.

afbeelding van Pinguino

En zo is het....

afbeelding van Pinguino

vraagje

heb weer ff jullie hulp nodig..

vanavond op msn sprak ze me aan... ik ga zo een tattoo zetten voor dat ongeboren kindje en dat wilde ik ff laten weten aan je... dus later reageerde ik daar toch op met mooi zo.. en toen later weer zei ze ik ben nu in de buurt zal ik m ff laten zien.. dus ze was hier zojuist voor hooguit 20 minuten.

Inhoud syndiceren