Blog van pittygirl

afbeelding van pittygirl

superr leesvoer "hoe kom ik over mijn ex heen!"

hey allemaal, voor allen die met een gebroken hart zit of de relatie niet meer ziet zitten.het heet Als je HEM NIET meer wilt,dumpen & doorgaan van Greg Behrendt & Amiira Ruotola-Behrendt, it's called a break up because It's broken. Dit boek kreeg ik als advies van een vriendin van mij en elke keer als ik even in een dip zit duik ik weer in dit boek en kan ik alles weer beter relativeren.Ik hoor graag jullie reacties,succes!

afbeelding van pittygirl

tijd....

zo erg he het is nu bijna meer dan een jaar geleden en nog heb ik het er moeilijk mee! er is wel veel gebeurd in de afgelopen tijd,maar ben nog alleen en voel me nog alleen het lukt me niet ondanks alle hulp en met mijn eigen inzet hem volledig los te laten... Altijd die stomme hoop.
ze zeggen tijd heelt alle wonden... nou daar ben ik niet mee eens.
Ik probeer het me zelf ook zo makkelijk mogelijk te maken maar t valt echt niet mee.
Ik hou me nog te veel met hem bezig.. krijg m niet uit me hoofd.
maarja leven gaat verder.

afbeelding van pittygirl

waarom?

ooh wat een rotgevoel zeg!deze pijn is echt te veel voor mij, het is nu een week geleden dat hij het voor de tweede keer heeft uitgemaakt. hij was heel oprecht en eerlijk tegen mij en zei meisje ik ben heel gek met je maar niet meer op je!...... ik dacht de eerste keer kwam het goed zal het nu ook wel goed komen nou ik zie het somber in moet ik zeggen. Ik heb juist zo'n leuke tijd met hem gehad maar ook een moeilijke tijd waar hij mij doorheen heeft geholpen.Ik snap er gewoon helemaal niks van! waarom? hij heeft geen ander ofzo dat weet ik zeker en hij heeft ook geen bindingsangst. maar goed ik moet me er bij neerleggen zeggen veel mensen zet m uit je hoofd ja lekker makkelijk.ik weet dat het moet maar stiekem blijf je toch een beetje hopen.

Inhoud syndiceren