Blog van Priscilla.a

afbeelding van Priscilla.a

We hebben gezoend..

Na een hoop drama's te hebben gehad mijn afgelopen weekend, kan ik niets anders zeggen dan wat een ontzettend leuk weekend! Ondanks alle drama's.

Af en toe lijkt me leven wel op een soap serie waar geen einde aan komt. Er gebeurt altijd wel wat, en ja hoor dit weekend weer. Ik zal alle drama's een beetje besparen, maar ex en ik hebben gezoend.

afbeelding van Priscilla.a

Gaat het nu eindelijk steeds een beetje beter?

Voor het eerst sinds vijf jaar twee dagen lang geen contact gehad met me ex, en ik moet zeggen wat een rust geeft je dat! Ik begin weer alles op te pakken en nieuwe dingen te doen. Ik sportte voorheen ooit, nu sport ik 5 dagen per week en wat is het heerlijk! Heerlijk voor me figuur, maar vooral voor mezelf.

afbeelding van Priscilla.a

Wat moet ik hieruit ophalen?

Misschien heel fout, misschien heel verkeerd, maar uiteindelijk moeten we alles doen op onze eigen manier toch?

Bij mijn laatste blog begon ik over mijn no contact. Helaas weer niet in geslaagd Verdrietig wel ben ik niet meer degene die contact zoekt, maar elke dag appt ex me wel en ik antwoord. Ik weet dat het zwak is, ik weet dat ik hierdoor te veel met mijn ex bezig ben, maar uiteindelijk zal ik toch een keer sterk genoeg worden?

afbeelding van Priscilla.a

No contact

Ik had met mezelf voorgenomen om geen contact meer met mij ex te hebben, behalve als we moesten vanwege werk. Tot nu toe hou ik me nog niet echt goed aan deze afspraak, dus vanaf nu ga ik het weer proberen. Ik weet dat je tegen je ex moet zeggen neem geen contact met me op, maar op de een of andere manier kan ik dat dus niet Verdrietig.

afbeelding van Priscilla.a

Wanneer komt er weer een lichtpuntje?

Elke keer denk je weer, het gaat wat beter en ik voel me goed, en dan opeens op een ochtend wordt je wakker en voel je je weer zo alleen en klote om alles!

Mijn ex zou afgelopen zaterdag z'n laatste spullen ophalen. Zoals verwacht heeft hij dit niet gedaan, met als excuus:
pop, ik ben nu pas wakker, en ga het niet redden om mijn laatste spullen op te komen halen vandaag.

afbeelding van Priscilla.a

Volgende stap richting het verwerken van me gebroken hart en abortus

Ik heb altijd wel eens naar een waarzegster willen gaan. Gewoon uit nieuwschierigheid wat zo iemand je allemaal kon vertellen. Praat er al jaren over, en nu heb ik eindelijk deze stap gemaakt! Aanstaande dinsdag komt er een waarzegster bij me langs.

Ik heb hier uiteraard totaal geen ervaring mee, dus ben ontzettend nieuwschierig! Misschien heeft iemand van jullie dit al eens gedaan? Aangezien ik nu me gebroken hart en de abortus aan het verwerken ben, dacht ik misschien is dit nu juist de tijd om het eens te proberen. Wie niet waagt, wie niet wint toch?

afbeelding van Priscilla.a

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Na de grote tegenvaller van gisteravond tijdens me avondje stappen, geef ik het vanavond weer een nieuwe kans! Er is een festival op grote markt en klinkt erg gezellig dus een nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Hopelijk wordt het een betere avond dan gisteren en kan ik er meer van gaan genieten! Heb een nieuwe outfit aan (wat al erg goed voor me ego was aangezien ik zoveel ben afgevallen dat ik nu broekmaat 26 draag!!), dus extra reden voor een lekkere cocktail vanavond!

Inhoud syndiceren