Blog van Rakly

afbeelding van Rakly

Waarom?

Binnekort is het 4 jaar. man dit duurt een eeuwigheid.

4 jaar... en nog geen één enkele dag zonder aan haar te denken. Vaak droom ik nog over haar. Ik wil huilen, maar het gaat niet. Uitgeput.

Onlangs is m'n vader na een lange lijdensweg overleden aan kanker, en zelf dat doet me amper iets omdat mijn gedachten altijd bij haar zijn. Overal zie ik haar. In elk gezicht, In elke foto.

afbeelding van Rakly

11 maand

Bijna een jaar is het al dat ik vervangen werd door een betere versie van me. Waarom gaat de pijn niet weg? Ik wil er doodgraag van af, ik wil ze uit m'n geheugen wissen. Als ik mensen leer kennen stoot ik die heel snel weer af. Ik blijf maar vluchten. Ik heb geprobeerd er een eind aan te maken, maar ik kan het niet. Ik wil het zo graag, waarom lukt het niet?

Na een jaar had ik toch wel gehoopt een heel pak verder te staan, maar het is als spuwen tegen de wind in. Noch steeds loop ik te hopen dat ik gauw wakker word en zie dat alles maar een nare droom was. Ik haat mijn leven, ik haat wat ik doe en haat wie ik ben! ELKE nacht droom ik van haar.

afbeelding van Rakly

not quite sure

Hallo allemaal. Het is weer een hele poos geleden maar hier nog eens een berichtje van me.

Zoals (minder duidelijk) in mijn vorige blog vermeld ben ik naar leuven verhuisd. Omdat ik het in Gent niet meer aan kon en een nieuwe start nodig had. Ik ga terug naar school, volg daar bij ook 3 maal per week danslessen en leer stilletjesaan nieuwe mensen kennen. Het is nu reeds 6 maand geleden dat ze me dumpte en we hebben elkaar in 2 maand en half niet meer gezien noch gesproken maar de pijn is nog steeds hetzelfde. Ik droom nog van haar... Enkel heb ik voor mezelf besloten om geen stappen meer achterwaarts te zetten.

afbeelding van Rakly

Still here

Ben al en hele tijd niet mer online geweest omdat ik halsoverkop en totaal onverwacht verhuisd ben naar naar een andere stad en heb daar nog geen internet. Na een 2tal maand niets meer van m'n ex gehoord te hebben stuurde ze vorige week naar m'n moeder een SMS en mijn moeder heeft haar teruggebeld.
Mijn moeder ging het mij eerst niet vertellen maar heeft dat dan toch gedaan. Het ging net beter met me en kreeg toen wel een terugslag. De dag erna kreeg ik zelf ook een SMSje van m'n ex maar heb er niet op gereageerd tot nu toe. Is nu ongeveer al een weekje geleden.

Veel meer heb ik geen zin te vertellen. Wil iedereen veel sterkte toewensen en in gedachte steun ik jullie allemaal. Wanneer ik nog eens online kan komen weet ik niet.

afbeelding van Rakly

Ik snap vrouwen niet...

Mijn ex moest me nog maar aankijken en ik wist al wat ze wou zeggen. Nu, ik heb ondertssn al het één en ander meegemaakt sinds de breuk en veel nieuwe mensen ontmoet. Maar ik snap soms geen snars van wat ze nou willen! RARE SCHEPSELS!

Wou gewoon ff m'n frustratie kwijt. heh... Carry on people Knipoog

afbeelding van Rakly

Onzekerheid

Er is een meisje waar ik al een tijdje contact mee heb via het internet. Kon er heel goed mee praten maar in tegenstelling tot bij andere mensen durfde ik er nooit mee afspreken. Iedereen dat ik tot nu toe al leren kennen heb is puur vriendschappelijk, maar bij haar wist ik zo al dat het meer was.

Door dat ik besef dat ik eigelijk nog niet over m'n ex ben (want zelf na elkaar een hele poos niet meer gehoord te hebben blijft het verhaal maar aandikken) wou ik het ook niet verbrodden met dat meisje.

Broodje (van op deze site), mijn moeder en een vriendin van me bleven maar aandringen, vraag haar mee uit, gewoon doen! (Broodje kent haar zelf al langer dan ik) Soms als ik er mee aan de praat ben komt ze redelijk flirterig over vond ik, maar ik ging er nooit op in. Gisteren gaf ze me terug zo een gevoel van dat ze aan het flirten was. (details ga ik hier nu nie geven, sry) Toen dacht ik, Ok nu zeg ik het gewoon! Blijkt dat ze nu terug samen is met haar ex... Verdrietig

afbeelding van Rakly

GODVERDOMME!

Hou ik me al de hele dag goed. Probeer mijn gedachten niet op haar verjaardag en huwelijksaanzoek te zetten. Zit ik hier nu met een meisje te chatten die ik kort na onze breuk in het echt al eens ben tegengekomen.

Toevallig komen we elkaar via het net weer tegen. HAAR EX IS DIE WAAR SOFIE ME MEE BEDROGEN HEEFT! FFS!!!! Ik ben 1 blok stress nu. Man wa moe ik een sigaret hebben. Was ze aan het vertellen dat ze haar ex met zijn nieuw lief op de gentse feesten enzo gezien heeft. Ze weet haar naam, wat ze studeert, dat ze samen salsa doen, dat haar vriendin trouwt met de broer van.... (staat allemaal in mijn voorbije blogs) Man da kan nu toch nie.

Inhoud syndiceren