Blog van Ram6

afbeelding van Ram6

Nog 1 ding over Ex

Dag allemaal,

Na mijn vorige verhaal over mijn nieuwe liefde kwam ik vandaag mijn ex weer 'tegen' op een manier die ik de rancuneuzen onder jullie niet wil onthouden.

Veel mannen zullen zeggen dat hun ex ineens een h**r is, maar toen ik vandaag in de Metro (a'dam editie) zat te lezen kwam ik op p.14 een artikel over de open dagen van escortbureaus tegen. Wie stond daar, weliswaar redelijk onherkenbaar maar toch, op de bijbehorende foto?? Mijn ex. Na 20 minuten vol ongeloof (via via had ik gehoord dat ze een nieuwe bijbaan had, maar dit?) gestaard te hebben kon ik niet anders dan glimlachen, en weten dat ik er veel beter aan toe ben dan zij..

afbeelding van Ram6

Nou dag dan maar weer

Nu ik aan mezelf merk dat ik zelden meer post of reageer (maar wel nog trouw meelees en -leef) vind ik het tijd geworden om dan ook maar vaarwel te zeggen, officieel enzo. De site zelf doet me niet zoveel meer, in de zin dat ik m niet meer nodig heb. Ik heb mijn geluk gevonden, zowel in mezelf als in de liefde. De oude garde onder ons heeft het gevolgd. Ik kan eerlijk zeggen dat ik veel aan deze site gehad heb. wat heet, zonder ldvd had ik bepaalde vrienden nooit gemaakt, en nooit het meisje uit mijn dromen ineens voor me zien lopen. Maar ik kan ook zeggen dat ik veel dingen relatief emotieloos lees nu. Ik leef mee met diegene, want per slot van rekening ken ik het gevoel, de fases en de hele mikmak die met ldvd gepaard gaat. Maar MIJ doet het niks meer, voor mezelf. Het is puur het leed van anderen wat ik voel. Ik trek me dat nogal aan, zoals in mijn blog geschiedenis is te lezen, dus ook dat is een reden om vaarwel te zeggen. Ik wens jullie alle goeds, of nog beter: Ik wens jullie wat jullie mij wensen. Voor diegenen die nog geen licht zien: ineens is het weer aan. Maar dat zegt iedereen. Al mijn buddies en mensen die op mijn posts gereageerd hebben onwijs bedankt voor alles.

afbeelding van Ram6

luwte na de storm

Zo weer eens tijd voor een berichtje van mij..

Ik moet zeggen dat mijn simpele eenvoudige leventje ook weer op mijn simpele eenvoudige leventje begint te lijken.. Alle stormen lijken een beetje geluwd te zijn. Problemen met mijn oude school lijken gefikst, iets wat een flink stuk beton van mijn borst heeft laten vallen, ik ben verhuisd, heb een andere auto gekregen. Alle herinneringen die ik aan mijn ex had beginnen langzaam maar zeker te vervagen. De belangrijkste reden daarvoor is mijn nieuwe liefde, die na een onstuimig begin uiteindelijk haar plekje heeft gevonden en samen huppelen we nu over de wei des levens. Vaak onwennig nog, vaak vind ik het ook heel eng nog, maar altijd voelt het heerlijk. Het is heel fijn om in een relatie te zitten die zo anders is dan mijn oude. Ik heb continu eye openers, zo van:"Zo kan het ook?!" en begin langzaam te beseffen dat ondanks de goede herinneringen die ik aan mijn oude relatie heb, ik een deel van mezelf en mijn leven aan haar vergooid heb.. Ze is zelden meer in mijn gedachten, alleen zaterdag een klein slikmomentje toen ik van een vriend hoorde dat ze een nieuwe vriend schijnt te hebben. Het was niet zo zeer een slikmoment zo van "Nu ligt een ander haar te ?¢‚Ǩ¬¶." Maar meer omdat ze bij mij wegging omdat ze aan zichzelf moest werken, zichzelf kwijt was, en niemand meer om zich heen kon verdragen. Nu in retrospect denk ik dat die ander al een tijdje speelde, ook tijdens ?¢‚ǨÀúons' en haar gebrek aan eerlijkheid daarin steekt wel. Haar maskers, haar hooghartigheid in haar ambities.. Het zich beter voelen dan ze feitelijk was, maar dat was een beeld wat ik ook voedde door haar op handen te dragen. Zelfs sterke schouders kunnen bezwijken daaronder. Mijn eigen na?ɬØviteit daarin: Terwijl ze zelf zei dat ik haar leuker vond dan zij mij. Maar zoals ik al zei, hoe anders kan een relatie ook zijn?! De geur van met liefde versgemaakte kippensoep als je zo ziek als een hond op je bank ligt, zomaar een kusje, zomaar er bij kruipen om te kroelen, zomaar een pakje sigaretten meenemen.. Je huisje piekfijn opruimen als je even wegbent. Niet omdat het zo hoort of omdat het verwacht wordt, maar uit liefde. Ik val van de ene verbazing in de andere, en vertrouw het ergens nog niet helemaal. Zo mooi kan het niet zijn?¢‚Ǩ¬¶ waar zit dat addertje dan? Ik heb het nog niet kunnen ontdekken en betwijfel ergens of dat er ook wel zit. Zelf vind ze het allemaal niet bijzonder, maar mijn engeltje is het..

afbeelding van Ram6

SERIEUS Karaoke blog

Zaterdag is het dan zover: De grote LDVD karaoke avond!! Wie gaat er mee? We gaan naar Rotterdam, vanaf een uur of 9. Adresgegevens volgen nog. Carpoolen moet te regelen zijn, kan ook via dit blog. En allemaal goed oefenen onder de douche he?

En nu on topic blijven he?

afbeelding van Ram6

Karaoke!

Zaterdag is het dan zover: De grote LDVD karaoke avond!! Wie gaat er mee? We gaan naar Rotterdam, vanaf een uur of 9. Adresgegevens volgen nog. Carpoolen moet te regelen zijn, kan ook via dit blog. En allemaal goed oefenen onder de douche he? Knipoog

afbeelding van Ram6

Weg van teruggeweest

Kut.
Kut.
Heb ik dat weer
Het ga je goed

afbeelding van Ram6

Zilvermeisje

Sail on silver girl
Sail on by
Your time has come to shine
All your dreams are on their way
See how they shine
Oh if you need a friend
I'm sailing right behind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind

Inhoud syndiceren