Blog van reaver_nightwing

afbeelding van reaver_nightwing

Reaver_nightwing is niet meer

Goedenavond, ben de broer van reaver_nightwing, ik heb slecht nieuws, mijn broertje is gister overleden door zelfmoord, hij had de laatste maanden al vaker een poging gedaan, maar telkens ging het net goed, maar gister is hij toch van ons heen gegaan.
In zijn afscheidsbrief stond of ik jullie wilde bedanken via deze site voor de steun die hij mocht krijgen van jullie de moeilijke tijd.
Ik vind het moeilijk om hier iets neer te zetten, omdat ik niet weet wat voor steun mijn broertje uit deze site haalde.
mijn excuses voor het onverwachte bericht

afbeelding van reaver_nightwing

terugval na zien ex

Tja daar zat je dan opeens bij het dorpsfeest, kom je je ex tegen, met na het schijnt nu alweer een ander.. ze waren wel heel erg close enzo, heb me de hele dag erover lopen opfocken en ja 's avonds ging het mis, toen ik thuis kwam en na bed wou gaan, draaide helemaal door.. waar heb ik dit aan verdiend, hoe kan het dat zij zo snel al 2x een ander in der leven laat komen, en ik juist nu haast geen enkel contact in die richting durf te leggen..

afbeelding van reaver_nightwing

Psych

Vandaag had ik na de dag groep behandeling het gesprek met mijn psych, ik zag er best tegen op om mijn eigen mening kenbaar te geven, ik had voor de zekerheid alles opgeschreven van waarom ik liever niet een gesprek met haar wou enzo, maar het ging al snel fout, ik had het er best moeilijk mee, ne had hem het papier gegeven, hij las dit en vroeg aan mij of ik haar niet onder ogen durfde te komen, naja dat durf ik wel, maar ik heb er geen behoefte meer aan, het doet me na al die weken nog wel zeer, maar het begint langzaam aan een beetje te slijten, en dan ga ik mezelf alleen maar pijnigen als

afbeelding van reaver_nightwing

Terug van weggeweest

Hier ben ik weer, het heeft heel lang geduurd dat ik hier weer wat neer heb gezet en zou uitleggen hoe het komt..

afbeelding van reaver_nightwing

relatie verbroken zonder reden te geven

Goedendag allemaal, Ik zit ergens mee.. afgelopen vrijdag heeft mijn vriendin de relatie via sms verbroken, er stond alleen maar in van ik heb er geen zin meer in, hoop dat je het kan accepteren, ik ging naar haar toe want ik snapte er niets van, ze deed heel afstandelijk en ze wou totaal niet praten.. we hadden een relatie van iets meer dan 2jaar en voelden beiden eigelijk dat we de ware gevonden hadden, er waren wel zijn ups en downs, maar niet zodat je zegt van dit is de druppel.. nu voel ik me zwaar kloten, huil veel en kan niet eten en haast niet slapen..

Inhoud syndiceren