Blog van resque me

afbeelding van resque me

denk aan haar.

gisteren ging ik met mijn vrienden uit, was leuk maar ik mis haar zo veel, dat ik het niet zo plezierig vond toen een meisje vroeg me als ik met haar naar buiten wou.
nu ben ik weer thuis in een leeg huis, wat is stilte soms niet leuk? dan ga je teveel nadenken over waarom, huilen lost niets op ? krijg je alleen hoofdpijn van.
ik denk dat ik een biertje neem een naar bed ga, ook al is het 5 uur. ik heb geen zin om mensen te zien, ik wacht wel op antwoord van haar het kan lang duren maar ik wacht.

afbeelding van resque me

waarom wel ze niet meer?

het begon met een msn adres van een vriend gekregen, "dit is een leuke vrouw voor je ....". zo vanaf het moment dat ik haar online had, kon ik alleen chatten met haar. zij was het aanspreek punt van de dag. dit ging 3 maanden door elke dag van de tijd dat ik binnen kwam van mijn werk. ik vroeg haar of ik op de koffie mog komen, ze zie ja. binnen 1 uur was ik bij haar, koffie een praatje een hope je weer te zien. ging ik weer richting huis. kon die nacht niet slapen, een wist niet waarom, moest steets aan die vrouw denken. was ik verliefd op iemand dat ik 2 uur heb gezien. was zij het vrouw waar ik al die jaaren heb gewacht? ja je moet ze gewoon tegen komen want ik was niet opzoek een had geen liefde gehad in 6 jaar? was ik verliefd op deze vrouw?

Inhoud syndiceren