Blog van rietj

afbeelding van rietj

verwerken

Hey het is ondertussen al enkele maanden geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. het is nu al 3 maanden gedaan met mijn ex... Ik heb het de eerste weken erg moeilijk gehad, maar vanaf het moment dat ik zag dat hij bezig was met andere meisjes. heb ik een soort klik gemaakt in mijn hoofd. Ik moet toegeven dat na 4 jaar.. ik losgebroken ben in deze maanden. In het begin dronk ik wel veel.. ik ging uit als nooit tevoren en ik moest terug leren hoe een vrijgezellenbestaan in elkaar zit. Ondertussen heb ik wel al enkele 'veroveringen gehad' maar nog niets speciaals.

afbeelding van rietj

alweer

Hier ben ik weer. Ik schrijf veel , maar schrijven doet me deugd . Ik wil niet constant iedereen rond me heen vertellen wat er in me omgaat. Ik denk dat velen dit wel hebben. De periode van woede is aan het weggaan , nu komt nog maar de echte pijn. IK probeer zoveel mogelijk mijn gedachten te verzetten. Maar bij bijna ALLES wat ik doe , denk ik aan hem. Ik heb wel overal herinneringen met hem. Zie ik bepaalde plaatsen, hoor ik bepaalde dingen , zelfs als ik parfum ruik... . Ik krop dit allemaal op en probeer het zo hard als ik kan weg te duwen. Maar nu komt hij al dagen in mijn dromen.

afbeelding van rietj

hoe moet ik het volhouden

Het is nu al een paar weken gedaan met mijn vriend. maar in die tijd kon ik het toch niet laten hem te bellen of te sms'en of hem zelfs eens te bezoeken. Ik vind het vreselijk van mezelf dat ik dit nog kunnen doen heb. Hij heeft me van alles aangedaan , en hij zou degene moeten geweest zijn die aan mijn deur stond. Als ik hem bezocht , konden we ook niet van elkaar blijven. Ik heb hem de laatste keer in het begin van deze week gezien. we hebben toen echt besloten alle contact te vermijden , omdat het zeker niet meer kan goed komen.

afbeelding van rietj

mijn eerste liefde kwijt

ik ben een meisje van 18.. en heb net een relatie van 4 jaar achter de rug. ik was nog zeer jong als ik aan een serieuze relatie begon. maar ik heb ook wel veel te veel meegemaakt met hem , dan dat gezond is voor mijn leeftijd. ik heb altijd geweten dat de basis van onze relatie verkeerd zat. en dat het uiteindelijk toch slecht zou aflopen , maar dit gevoel verdrong ik en toch bleef ik bij hem omdat ik zoveel van hem hield. hij was dan ook mijn eerste echte liefde en ik dacht altijd dat hij wel zou veranderen en dat we uiteindelijk voor altijd samen zouden blijven.

Inhoud syndiceren