Blog van roaldus

afbeelding van roaldus

Vandaag exact 22 weken geleden

En ohw wat kan ik nu zeggen dat ik blij ben dat het over is. Ik heb absoluut geen spijt. En kijk met veel goede herinneringen terug op de relatie. Ook kunnen we tegenwoordig als vrienden met elkaar om gaan. Maar ik hoor zo goed als niets meer van haar. En ik kan zeggen dat ik daar eigenlijk niet erg mee kan zitten. Ze neemt alleen contact op als ze iets van me nodig heeft. En daar ga ik niet te vaak op in. Ik weet niet meer of ik in mn vorige bericht heb gezegd dat ze voortaan een nieuwe vriend heeft.

afbeelding van roaldus

Bijna 4 maanden verder

Zo dat is alweer even geleden dat jullie mij hier gezien hebben. Maar de tijd en stilte heeft me goed gedaan. Zoals jullie in mn blog kunnen lezen is mijn lange relatie over gegaan. In de tijd heb ik veel steun gehad aan deze site en de mensen die daar actief op zijn. lang heb ik geen gebruik gemaakt van de site door vakantie en doordat ik veel geleefd werd door alles en iedereen om me heen. En iedereen bedankt daarvoor. De tijd is om gevlogen mede door de goede steun en het begrip van iedereen om me heen. Zoals in de titel te lezen is, is het nu 4 maanden uit.

afbeelding van roaldus

Een maand later

Zo...

En dan is het nu een maand over tussen ons.

afbeelding van roaldus

Een maand later

Zo...

En dan is het nu een maand over tussen ons.

afbeelding van roaldus

Ze is weer terug in het land

Daar ben ik dan maar weer.

Nu ruim twee weken gelden mn relatie ten einde gekomen na 5.5 jaar. Maar heb er nu na alle gebeurtenissen wel meer vrede mee.

afbeelding van roaldus

Spulen ophalen

Omdat wel duidelijk is dat na wat er allemaal is gebeurd er een relatie niet meer in zit. En een vriendschap ook niet makkelijk zal zijn.
Ik heb er over gedacht en besloten mn spullen maar op te gaan halen uit ONS huisje. Want het voelt nog steeds als ONS huisje. En ik heb het er erg moeilijk mee gehad om alles daar weg te halen. Ondanks dat ze in het buitenland zit heb ik het haar wel netjes laten weten. En ze had er geen problemen mee.

afbeelding van roaldus

Gesprek

Zo...
Dinsdag avond een gesprek gehad met de vroegere vriend waarmee ik mn ex in bed heb "betrapt".

Inhoud syndiceren