Blog van rooske

afbeelding van rooske

Ik voel niets meer. Is dit raar?

Na 6 maanden geen contact te hebben gehad hebben we sindsdien twee keer afgesproken om samen te sporten en te eten. Zat 6 weken tussen.
Is het raar dat ik helemaal geen gevoelens meer voor hem heb? Of is dat volgens jullie niet mogelijk.
Ik vind het trouwens nog steeds een aardige, leuke jongen, maar niet meer dan dat.

afbeelding van rooske

Ik ga jullie verlaten

Hey lieve mensen,

ik ga jullie nu echt verlaten.
Bedankt voor alle steun die ik van jullie gekregen heb.
Het heeft me erg geholpen en kon altijd mijn verhaal kwijt bij jullie.
Het is 6 weken geleden dat ik ex voor het laatst gezien heb na 6 maanden.
En nu kan ik het echt afsluiten. Heb maanden lang elke dag aan hem gedacht met het gevoel hem te missen en hem te willen zien/spreken. Dat is nu over. Voor mij een teken dat ik erover heen ben.

Iedereen heel veel sterkte, jullie komen er wel!!!

groetjes Rooske

afbeelding van rooske

voelt goed

Ben blij dat ik net met hem heb geskate en gegeten. Ik weet nu waarom ik hem zo leuk vond/vind, maar heb geen 'gevoelens' meer voor hem net zoals 10 maanden terug. Het is een fijn gevoel dat ik nu vriendschappelijk met hem kan omgaan zonder 'meer' te willen. We hebben open gepraat over relaties enz. en het voelt goed dat we dat gewoon kunnen bespreken. Ook doet het me niet zo veel dat hij nu gelukkig is in de liefde, als hij dat ook maar echt is!
Denk dat ik het nu beter kan loslaten en verder kan gaan. Niet hopend op iets wat er helemaal niet bestaat voormezelf.

afbeelding van rooske

Juiste keuze gemaakt?

Na weken/maanden dubben om berichtje naar ex te sturen. Toch gedaan 2 weken geleden. Meteen enthousiast berichtje terug. Morgen hebben we afgesproken samen te gaan skaten en daarna te gaan eten. Zijn vriendin nu is op vakantie zover ik weet. Hij had ook een relatie met haar voor mij. Ik koester geen wrok tegen hem, hij is eerlijk geweest en als hij maar gelukkig is bij haar. Dan ben ik blij voor hem!

afbeelding van rooske

Afspraak

Na lang twijfelen na 6 maanden een berichtje gestuurd naar ex. Zitten/zaten bij zelfde sportvereniging, maar hij was er nooit meer. In berichtje gevraagd of hij nog sport en of we nog eens balletje konden gaan slaan.

afbeelding van rooske

Worsteling

Ik ben niet het vlotste meisje en mooiste meisje en kom gesloten over en maak niet zo gemakkelijk een praatje met een jongen/man en straal geen zelfvertrouwen uit. Jongens/mannen stappen niet op me af door mijn gesloten houding en mijn verlegenheid.
En toen kwam hij. Door hem werd ik vlotter, vond ik mezelf meer waard en kreeg ik meer zelfvertrouwen en werd ik minder verlegen.
De betere 'ik' ben ik nu allemaal weer kwijt. Wat is er mis met mij, is er niemand die mij leuk vind zoals ik ben.

afbeelding van rooske

ik kwel mezelf

Al 6 maanden helemaal geen contact. Had hem geblokkeerd op facebook en nu niet meer. Dan zie ik dat hij online is en dan wil ik zo graag een berichtje sturen. Alleen al om te vragen of hij nog een keer komt sporten. Dan bekijk ik zijn facebook pagina en die staat vol met kleffe berichtjes van zijn ex waar hij nu weer een relatie mee heeft. Ook een foto hoog op een berg na een wandeling, precies wat ik ook heb gedaan in de vakantie. Dat had ik zo graag met hem gedaan. Ik kwel me er zelf mee, maar het is zo sterk!

Inhoud syndiceren