Blog van Sharkane

afbeelding van Sharkane

Ex kwam bijna op zijn knietjes terug

Beste Ldvd'ers,

Na drie jaar niet meer op deze website te zijn geweest, zoek ik nu toch hulp! Drie jaar heerlijk geleefd na de breuk met mijn ex, mijn beste maatje! Want wat is nu het geval: kreeg ik laatst opeens een berichtje van hem. Hij had spijt, spijt over hoe alles was gelopen die jaren terug. Als hij de kans had om het over te doen, dan had hij dingen anders aangepakt. Hij miste mij.

afbeelding van Sharkane

Voor alle ldvd'ers

Hoi Allemaal,

Ik hoop deze blog misschien anderen kan helpen.

Het is alweer een tijd terug dat ik mijn laatste ldvd heb gehad en dat voelt goed. Ik voel me sterk en ik denk dat ik beter dingen aankan nu.

In het begin kon ik niet stoppen met huilen, je bent zo de weg kwijt! Je wilt er alles aan doen om je ex bij jou terug te krijgen. Maar ipv dat je, je ex terugkrijgt, duw je hem steeds verder weg!

afbeelding van Sharkane

Twijfels

Als eerste, wil ik de mensen bedanken die eerst op mijn blog reageerden Glimlach Bedankt voor jullie reacties, het heeft me weer aan het denken gezet.

Net ook met een vriendin geproken. Ze begrijpt me wel. Op mijn ex was ik stapel, verblind door liefde. Beetje te denk ik soms, want ik kon gwn de slechte dingen niet zien. Maar met hem zag ik wel mijn hele toekomst.
Die vriendin zei: pas als je beide dat hebt mag het eigenlijk. Maarja, vaak is dat niet zo. En dat is ook wel weer gebleken.

afbeelding van Sharkane

Vriendschap?

Hey allemaal,

TIs lang geleden dat ik hier weer ben geweest.

Vorig jaar zo ongeveer is het uitgegaan met mijn ex, me maatje, me grote liefde. Na veel ruzie en verdriet heeft me ex gezegd dat hij geen vrienden meer met me kon zijn. Hij werd boos op mij. Zei dat ie me verwijderde van msn, van alles en dat ie me success wenste met mijn leven. 2wk na die woorden heeft ie me ook echt verwijderd.

afbeelding van Sharkane

Zijn o zo leuke kamergenote

Heey allemaal,

Heb al een enorme tijd niet meer van me laten horen. Na 2x ontzettende ldvd ben ik weer terug op deze site voor jullie advies! Waar ik altijd zoveel aan heb gehad.

Heb nu bijna 7 maanden met mijn vriend. Wat begon als samenwerken voor een studieproject werd na 3mnd omgezet in liefde. Hij hielp me door mijn 2de ldvd heen en zo werd onze band sterker.

afbeelding van Sharkane

Je hebt alleen jezelf nodig!

Heey allemaal,

Na 2x toe mijn verdriet te hebben geuit (2x was mijn hart gebroken). Zet ik hier mijn ervaringen eens neer. Die kan ik beschrijven in: me eerste liefde, me grote liefde, en me beste liefde.

afbeelding van Sharkane

Help!

Al bijna 2mnd heb ik geen contact meer met mijn ex. Ik heb sinds november een nieuwe vriend en dat bevalt goed. Ik heb hem leren kennen 2wk nadat het uit was gegaan en in korte tijd werden we beste vrienden. Kreeg ik de dingen met hem die ik toen der tijd met me ex had.

Inhoud syndiceren