Blog van Shockwave

afbeelding van Shockwave

Relaties brengen alleen maar narigheid?

Ondertussen is het leven weer verder gegaan. Ruim een halfjaar later denk ik amper meer aan haar, en als ik er al aan denk wordt ik niet meer verdrietig van. Het heeft achteraf zo'n 4 maanden gekost om zover te komen. En met die tijd mag ik blij zijn gezien anderen hier op het forum die veel langer met ldvd rondlopen.

afbeelding van Shockwave

Advies gevraagd over wat te doen met nieuw contact met ex

Dag ldvd'ers,

Mijn relatie is al weer een halfjaar voorbij sinds zij er, tot mijn verdriet, een punt achter zette. Ik heb destijds aangegeven voorlopig geen contact meer te willen. De laatste tijd hebben we echter weer af en toe contact en dan vooral op haar initiatief. Ze komt soms zelfs met vragen naar mij toe die ze prima zelf zou kunnen uitzoeken en/of die ze aan duizend andere mensen kan vragen ipv juist aan mij.

afbeelding van Shockwave

Kan iemand zo snel omslaan van gevoel?

Mijn korte relatie is ondertussen 5 weken voorbij. In die tijd heb ik het verdriet redelijk kunnen verwerken. Het doet soms nog steeds pijn haar kwijt te zijn, zeker de eerste weken waren de ergste van mijn leven, maar gelukkig leef ik weer. (Kop op mensen, als je nu erge liefdesverdriet hebt: doorbijten, het komt goed). Ondertussen zit ik met een vraag die ik ook aan haar voorgelegd heb, maar waar ze niet echt een antwoord op kon geven, waarna ik hem nu hier wil stellen.

Korte samenvatting voorgeschiedenis:

Inhoud syndiceren