Blog van SirIvanhoeI

afbeelding van SirIvanhoeI

Heftige coaching

even een kort berichtje, omdat ik het gewoon even kwijt moet.

Vanavond ben ik weer bij m'n coach geweest en dat was heel mooi, maar ook heeeeeel erg heftig.

Hebben gekeken naar waarom ik zondagavond nou ineens vond dat ik het niet goed had aangepakt, terwijl ik me de hele dag zo goed had gevoeld. Herkend dat er een kant van me is die heel bang is om alleen, eenzaam te zijn en dat die kant misschien wel heel veel verdriet in zich heeft en enorm bang er voor is om dat toe te laten of nog meer te krijgen.

afbeelding van SirIvanhoeI

Feeling good!

De titel van m'n blog klopt, zo heb ik me de hele dag gevoeld en nu in de avond begint het goede gevoel weer af te nemen, dus ga hier weer even opschrijven hoe fijn ik me de hele dag gevoeld heb.

afbeelding van SirIvanhoeI

Goed nieuws

Hoe snel kan het gaan.....

Misschien dat sommigen hier valse hoop krijgen door mijn verhaal, maar ik wil jullie dit nieuws toch niet onthouden.

Had ik het gisteren nog over niet op skype, chat, mail enzo kijken, om er niet de hele tijd mee bezig te zijn, vandaag is dat totaal anders.

Vanmiddag heb ik toch Skype opgestart en ja hoor, daar was ze online..... Nou is dat de afgelopen weken wel vaker gebeurd, maar omdat ze had aangegeven even geen contact te willen omdat het onrustig voelde heb ik haar ook met rust gelaten en dus nooit contact opgenomen (hoe moeilijk dat soms ook was).

afbeelding van SirIvanhoeI

Beetje down...

hmmmm, en weer zo'n gekke dag.... begon best wel goed. Lekker thuis gewerkt. Geen skype, geen whatsapp, geen mail..... best wel goed van mezelf, vond ik. Nog n beetje in de tuin gewerkt, en vanavond naar de dansschool voor eerst een vergadering en daarna muziek draaien op een dansavond. Ging eigenlijk allemaal best goed. Weer leuk gekletst met mensen, hartstikke fijn.

afbeelding van SirIvanhoeI

Als de zon onder is....

Weer even een blog van mij....voel me weer raar....

afbeelding van SirIvanhoeI

Het is over en dat is goed.....of toch niet.....!?

Is het nou over en goed, of is het niet over en goed, of is het juist niet goed.... Glimlach
Lekker duidelijk he....

Het is weer weekend, vrije tijd en mooi weer.....dat waren juist de leuke en mooie momenten, de tijden dat we bij elkaar konden zijn en we vaak spontaan elkaar opbelden om te kletsen, maar vaker om dan gewoon nog wat te gaan drinken of een stukje wandelen, hmmmmm........ nou ja, nu heb ik wel tijd om hier even wat te posten.

afbeelding van SirIvanhoeI

sorry...

Sorry voor alles en iedereen.....

Inhoud syndiceren