Blog van Six

afbeelding van Six

na 1 jaar nog geraakt door ex, voelt bijna vernederend

Hoi Iedereen,

Gister heb ik weer mij ex gezien waar het nu een jaar mee uit is. Het raakt me nog steeds als ik hem zie of spreek en daar baal ik ontzettend van. Ik wil er niet meer mee bezig zijn, hij is ook verder gegeaan en had na 1,5 maand een nieuwe vriendin.

Ik heb het nooit helemaal af kunnen sluiten omdat hij niet wilde praten. Het voelt nu net alsof het voor andren zo lijkt alsof ik hem nog steeds leuk vind. Ik vind het niet leuk als dat voor de buitenwereld nog zo lijkt. Het krenkt mijn trots omdat hij vrolijk verder lijkt te gaan en ik dan de verliezende partij lijk te zijn.Ik wil helemaal geen nieuwe realtie met hem en ben blij dat het over is, en het is ook niet zo dat de 1 van 2 het uit heeft gemaakt maar meer samen. Ik kan het niet plaatsen dat hij na 1,5 maand een ander heeft waar hij alweer een jaar mee is. Drie jaar diepe liefde kan je toch niet zomaar zonder enige verwerking achter je laten?

afbeelding van Six

mis gevoel van geborgenheid. Herkenbaar?

Hey iedereen,

Na lange tijd ben ik weer terug op de site. Hopelijk voor maar korte duur.

Na 7 maanden heb ik mijn ex weer gesproken. De aanleiding was geld wat ik onverwacht nog van hem kreeg. Ik heb het er erg goed van af gebracht vind ik. Ik heb gezegd wat ik nooit heb kunnen zeggen en uitleg gevraagd die ik nooit had gekregen. Het lucht op dat ik dit heb gedaan. Bovendien ben ik in het verdere gesprek ook echt bij mezelf gebleven.

Toch merkte ik ook dat het mij nog steeds raakt dat hij na 1,5 maand al een ander had. Tevens realiseerde ik me dat ik het fijne gevoel, dat ik bij hem had, mis. Ik voelde me toen ontzettend geborgen. Dat mis ik nu.

afbeelding van Six

Waar komt toch het gevoel van verbondenheid vandaan, maar beter: hoe kom je er eindelijk vanaf

Vermoeiend hoor. Na een half jaar zie ik mijn ex voor het eerst met zijn nieuwe vriendin, waarvan hij mij heeft gezegd dat hij het geen vriendin noemt en dan ben ik weer geraakt en chagerijnig. Hier heb ik dus echt geen zin in. Ik heb wel het gevoel dat hij mij nog leuker vindt maar het feit dat hij met haar is lijkt het het weer te ontkrachten. Maar ik vertrouw op mijn gevoel die heel duidelijk zegt dat hij mij leuker vind en het bewijs is er ook dat ik hem nog steeds heel erg erg raak. Hij keek mij echt heel lang aan tijdens gesprekken en wilde aan mij zitten en zei dat ik erg lief was.

afbeelding van Six

voel me rot, t is saai

Hoi iedereen,

Ik wil graag weer iemand tegenkomen waarmee ik bepaalde denkbeelden zou kunnen delen. Die op dezelfde manier in de maatschappij staat, die me blij maakt als ik m zie en waarmee ik het idee heb dat hij me nog lang kan blijven boeien. Het is zo saai allemaal.

Kom je iemand tegen die om je denkt, attent is en moeite doet wat ik juist heel belangrijk vind, vind ik diegene weer te lief. Het duurt me te lang voordat ik weer iemand tegen kom die me ontzettend boeit terwijl ik misschien nog maar net open heb gesteld. Wat wil ik nou?

Wellicht voel ik dat omdat andere zaken niet helemaal gaan zoals ik dat wil en ik daar niet voldoende uitdaging in vind. Daarom verlang ik misschien nu sterker naar iemand.

afbeelding van Six

Zijn mensen eerlijk naar zich zelf , naar jou en naar de nieuwe persoon als ze kort na de relatie iets nieuws met ander beginnen

Hoi ldvd-ers,

Soms denk je wel eens. Live sucks. Het lijkt wel alsof mensen om je heen je minder serieus nemen als je na een aantal maanden weer ineens ldvd hebt. Vooral als je ex (6 weken na jou) al een nieuwe vrindin heeft.

Ik heb een beetje een kater van de relatie. Ik voel me beduveld, voor de gek gehouden en mag er niets meer van zeggen. Als ik er wat van zeg wordt het ontkend. Het leek speciaal wat we hadden maar dat lijkt wel teniet gedaan doordat hij zo snel een ander heeft. Ik leek bijzonder voor hem en hij zei grote dingen die teniet lijken gedaan. Ik lijk ook vervangen.

Uit zijn grote woorden sprak dat wat wij hadden qua gevoel heel heftig was, tot op het laatste moment in de relatie zij hij echt grote dingen. Wat was dat dan waard, waar is zijn grote gevoel voor mij dan dat kan toch niet binnen 6 weken verdwijnen.

afbeelding van Six

Ex weer tegengekomen en weer terugval

Hai iedereen,

Heb na 3 maaden mijn ex weer gezien. Vooraf had ik al een week of 2 het gevoel dat ik hem weer tegen zou komen. En dat gebeurde ook bij cafe van een vreind waar ik vaak kom en dat weet hij.

Ik ben nu weer zo verdrietig en wil graag bij hem zijn want ik mis hem ineens weer heel erg. Wat vermoeiend. Ik wilde eerder helemaal geen relatie en wil het verstandelijk ook helemaal niet maar ineens geveolsmaatig weer wel. Zucht. Hij maakte mij helemaal niet gelukkig maar had ook weer dingen die ik wel heel erg leuk vind. Ik voel nu heel erg hoeveel ik van hem houd. Grr. wat moet ik hier nou mee.

afbeelding van Six

war haal je de energie vandaan?

Ik voel me betekeningsloos en mat. En weet niet wat ik er aan kan doen. Ik werk heel hard maar heb geen energie meer. Wanneer worden de dingen nou een keer leuk, gaan dingen een keer vanzelf. Ik heb weining power meer over om mijn leven weer van de grond te trekken.Ik doe zo hard mijn best maar er komt weinig leuks van de grond wat me weer energie geeft. Waar vind ik dan de kracht om wijzigingen te bewerkstelligen om dingen te creeeren die me weer opladen?. Ben maar aan het vechten en creeeren maar er zijn alleen maar vind alleen maar meer dingen op mijn pad die het moeilijker maken.

Ik heb geen idee wat ik moet doen om het te wijzigen. En ik zou graag een arm om me heen voelen, me weer opladen bij iemand die van je houdt en voor je zorgt. Zou ook graag iemand hebben om altijd op terug te kunnen vallen. Het voelt zo leeg en alleen zo.

Inhoud syndiceren